ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις

Advertisement

Είναι συνηθισμένο πλέον κάθε φορά που ανοίγουμε την τηλεόρασή μας και βλέπουμε ειδήσεις να προβληματιζόμαστε και να στεναχωριόμαστε με όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο. Έχουμε την αίσθηση, ότι πλέον ο κόσμος χάνει το μυαλό του μπροστά στα χρήματα και δεν υπάρχει καμία θέση πλέον για την αξιοπρέπεια και την ευγένεια. Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας αποδείξουν, ότι αυτό είναι λάθος. Δείτε παρακάτω 20 παραδείγματα, που αποδεικνύουν, ότι η καλοσύνη και η ευγένεια θα έχουν πάντα θέση στην κοινωνία μας.

Ιταλία

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 1 Ο Antonio La Cava είναι ένας Ιταλός δάσκαλος, ο οποίος αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στη διάδοση της χαράς και της γνώσης, ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή του. Αγόρασε ένα τρίκυκλο και το τροποποίησε, ώστε να γίνει μια κινητή βιβλιοθήκη. Μέχρι τώρα, η κινητή βιβλιοθήκη του περιλαμβάνει πάνω από 1000 βιβλία. Με το τρίκυκλό του ταξιδεύει σε όλη την Ιταλία με σκοπό να κάνει παιδιά και ενήλικες να αγαπήσουν τα βιβλία.

Νορβηγία

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 2 Αυτά τα αγόpια έβαλαν σε κίνδυνο την ζωή τους για να σώσουν ένα αρνί που πνιγόταν. 20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 3 Συγχαρητήρια!

Αίγυπτος

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 4 Χριστιανοί έφτιαξαν μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από Μουσουλμάνους, που προσεύχονταν κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας στο Κάιρο. 20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 5 Αιγύπτιοι Μουσουλμάνοι έφτιαξαν μια ανθρώπινη αλυσίδα για να προστατεύσουν Χριστιανούς κατά την διάρκεια του εορτασμού των Χριστουγέννων.

Ταϋλάνδη

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 6 Ένας ελέφαντας από την Ταϊλάνδη που έχασε το μπροστινό αριστερό πόδι, πατώντας πάνω σε μια νάρκη, βάζει προσθετικό πόδι.

Λευκορωσία

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 7 20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 8 Ο Vyacheslav Kozel είναι ένας συνηθισμένος πολίτης που ζει σε ένα μικρό χωριό της Λευκορωσίας. Ξέρει, ότι πολλά από τα παιδιά που ζουν στην γειτονιά του δεν έχουν πάει ποτέ σε θαλάσσιο πάρκο, οπότε αποφάσισε να φέρει το θαλάσσιο πάρκο σε εκείνα. Έφτιαξε μια μεγάλη πισίνα, γήπεδο βόλεϊ, γήπεδο ποδοσφαίρου, μια νεροτσουλήθρα στο ποτάμι, κούνιες και ένα χώρο με σκάκι. Και όλα αυτά τα έφτιαξε μόνος του και αφήνει τα παιδιά να απολαμβάνουν τα παιχνίδια δωρεάν.

Αφγανιστάν

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 9 Αφγανός προσφέρει ένα φλιτζάνι τσάι σε έναν Αμερικανό στρατιώτη.

Μπαγκλαντές

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 10 Ένα μικρό αγόpι ρίσκαρε την ζωή του για να σώσει ένα μικρό ελάφι.

Ταϊβάν

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 11 Η Jaqueline Kiplimo βοηθάει έναν Κινέζο αθλητή με ειδικές ανάγκες στον μαραθώνιο Zheng-Kai το 2010.

Καναδάς

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 12 Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας σπασμένης μπάρας στο μετρό του Καναδά. Και χωρίς να υπάρχει προσωπικό τριγύρω.

Ουκρανία

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 13 Ισραηλινοί ποδοσφαιριστές σκεπάζουν με τα μπουφάν τους παιδιά από την Ουκρανία για να τα προστατεύσουν από την βροχή.

Κίνα

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 14 Ο Guo Shijun προέρχεται από μια φτωχή κινεζική οικογένεια. Ο νεαρός πάντα ήθελα να πάει στο πανεπιστήμιο και γι’ αυτό μελετούσε πολύ σκληρά στα παιδικά του χρόνια, ενώ φρόντιζε ταυτόχρονα και την άρρωστη μητέρα του. Μετά το ατύχημα που είχε ο πατέρας του, που τον άφησε παράλυτο, ο νεαρός ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει το όνειρό του. Ευτυχώς, όμως, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και έπεισε τις Αρχές του Πανεπιστημίου να αφήσουν τον πατέρα του να μείνει μαζί του για όλο το εξάμηνο. Έτσι, κατάφερε να φροντίσει τον πατέρα του και να επιτύχει στις σπουδές του.

Ρωσία

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 15 Ένας 12χρονος μαθητής βρήκε ένα τραυματισμένο σπουργίτι στον δρόμο. Το πήρε, το φρόντισε και τώρα είναι αχώριστοι φίλοι.

Βοσνία Ερζεγοβίνη

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 16 Ένα κοpίτσι δίνει νερό στους αστυνομικούς.

Φινλαδία

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 17 Το σημείωμα αυτό βρέθηκε στο διάδρομο μιας πολυκατοικίας στο Ελσίνκι. Γράφει, ότι κάποιος έχασε τα 20 ευρώ στις 11 Σεπτεμβρίου μεταξύ του 1ου και 2ου ορόφου.

Ινδία

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 18 Πολλοί επιβάτες τρένου σταμάτησαν για να βοηθήσουν αυτόν τον μικρό ελέφαντα, που είχε κολλήσει σε μια λασπωμένη χαράδρα. Ενώ περίμεναν τον υπάλληλο που θα έβγαζε τον ελέφαντα, προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, ταΐζοντας τον.

Αυστραλία

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 19 Πυροσβέστης δίνει νερό σε ένα κοάλα κατά την διάρκεια πυρκαγιών στην Βικτώρια.

Ρουμανία

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 20 Ένα παιδάκι δίνει μια καρδιά από μπαλόνι στους αστυνομικούς κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας κατά των μέτρων λιτότητας στο Βουκουρέστι.

Η.Π.Α.

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 21 Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν να τραγουδήσουν τα κάλαντα μπροστά από το σπίτι της 8χρονης Delaney Brown, που έπασχε από μια σπάνια μορφή λευχαιμίας.

Βραζίλια

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 22 Ένας άντρας δίνει τα παπούτσια του σε ένα άστεγο και ξυπόλητο κοpίτσι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Σερβία

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα όμορφο μέρος για να ζήσεις - Εικόνα 23 Τελειόφοιτοι του σχολείου Pirot να φορέσουν απλά μαύρα και λευκά μπλουζάκια στον χορό τους και να δώσουν τα χρήματα, που θα ξόδευαν για τα φανταχτερά ρούχα τους σε οικογένειες που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Πηγή

Advertisement