ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Φωτογράφος καταγράφει την ακριβή στιγμή της έκρηξης στη Βηρυτό σε αυτήν τη γαμήλια φωτογράφηση

Advertisement

Ο φωτογράφος γάμου Mahmoud Nakib ήταν έξω και έβγαζε φωτογραφίες μια εκπληκτική νύφη μια ηλιόλουστη μέρα στη Βηρυτό πριν από την έκρηξη . Εντελώς αγνοώντας το φρικτό περιστατικό που επρόκειτο να συμβεί, η νύφη φαίνεται να ποζάρει σε βιντεοσκοπημένα βίντεο στην πιο όμορφη μέρα της ζωής της.

Το χαμόγελο στο πρόσωπο της εξαφανίζεται σύντομα από το σοκ της έκρηξης, η οποία ξαφνικά ξεσηκώνει το νυφικό της και ρίχνει κάτω την κάμερα. Η πλατεία όπου γινόταν η φωτογράφηση του γάμου ήταν περίπου 0,75 μίλια μακριά από το λιμάνι όπου συνέβη η έκρηξη.

 

Η 29χρονη λιβανέζα νύφη Israa Seblani χαμογελούσε και πόζαρε για το βίντεο του γάμου της όταν, ξαφνικά, η εκκωφαντική έκρηξη διαπέρασε τη Βηρυτό. Η Israa και ο σύζυγός της, ο 34χρονος Ahmad Subeih, αγωνίζονταν να επεξεργαστούν όλη τη φρίκη που συνέβη.

Εν τω μεταξύ, ο σύζυγός της Subeih είπε ότι δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσει τι συνέβη. «Σοκαρίστηκα, αναρωτιόμουν τι συνέβη, θα πεθάνω; Πώς θα πεθάνω; ”

Η φωτογράφηση του γάμου γινόταν μόλις 0,75 μίλια μακριά από το λιμάνι όπου συνέβη η έκρηξη

Η νύφη και ο σύζυγός της εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι. “Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο με τον ήχο αυτής της έκρηξης.” Ευτυχώς, η νύφη και ο φωτογράφος δεν τραυματίστηκαν.

Η Seblani ένιωσε πολύ λυπημένη με αυτό που συνέβη στον Λίβανο και τους ανθρώπους του και είναι ευγνώμων που ζει. «Όταν συνήλθα και είδα τη ζημιά που συνέβη στη Βηρυτό, το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να ευχαριστήσω τον Θεό που είμαστε ακόμα ζωντανοί», είπε στο Reuters.

Ο φωτογράφος Mahmoud Nakib μοιράστηκε το υλικό της έκρηξης στα κοινωνικά του μέσα

Gepostet von Mahmoud Nakib am Dienstag, 4. August 2020

Η καταστροφή έπληξε τον Λίβανο, ένα έθνος που αγωνίζεται ήδη με μια οικονομία σε ελεύθερη πτώση, τις αυξανόμενες τιμές των τροφίμων και την πανδημία κοροναϊού.

Advertisement