ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Φουστάνος: «Με την τωρινή μου σύντροφο έχουμε πάνω από 30 χρόνια διαφορά»

Advertisement

Στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας μάλιστα πόσα χρόνια διαφοράς έχει με τη νεα του σύντροφο.

Για τη σχέση με τα παιδιά του

“Δεν είμαι καταπιεστικός με τα παιδιά μου. Μπορεί να με πουν αδιάφορο, αλλά δεν είμαι. Έφερα τις κόρες μου κοντά μου από πέντε χρονών στο χειρουργείο. Τις έφερα σε επαφή με το αίμα, αλλά δεν τους άρεσε να γίνουν γιατροί. Με τον εγγονό μου τον Ανδρέα είμαστε φίλοι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που γίνονται χαζομπαμπάδες. Πολλές κυρίες έχουν χρησιμοποιήσει το όνομά μου, ότι είμαστε σύντροφοι, για να κερδίσουν δημοσιότητα”, είπε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος.

Φουστάνος: «Με την τωρινή μου σύντροφο έχουμε πάνω από 30 χρόνια διαφορά» - Εικόνα 4

Για τη σύντροφό του και την μεγάλη διαφορά ηλικίας

Σχετικά με τα προσωπικά του, ο Ανδρέας Φουστάνος απάντησε: “Είμαι… καλά αυτή την εποχή. Πάντα υπάρχει διαφορά ηλικίας στις σχέσεις μου. Με την τωρινή μου σύντροφο έχουμε πάνω από 30 χρόνια διαφορά. Ποτέ δεν ερωτεύτηκα γυναίκα κοντά στην ηλικία μου ή μόνο δέκα χρόνια μικρότερή μου”.

Φουστάνος: «Με την τωρινή μου σύντροφο έχουμε πάνω από 30 χρόνια διαφορά» - Εικόνα 6

Να προσθέσουμε εδώ ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φουστάνος έχει σχέση με αρκετά μικρότερες σε ηλικία συντρόφους.

Το 2015 είχε παραδεχτεί ότι η σύντροφός του ήταν νεότερη από την κόρη του εξηγώντας τον λόγο που επιλέγει πάντα μικρότερες συντρόφους:

“Οταν έχεις νέους ανθρώπους γύρω σου, σου ανεβάζουν το ηθικό, σε φτιάχνουν.”.

Η ερωτική σχέση με την συμπεθέρα του

Βέβαια, δεν έκανε πάντα σχέσεις με μικρότερς σε ηλικία γυναίκες, αφού πριν από ένα χρόνο μιλώντας και πάλι στο Happy Day είχε κάνει μια… πιπεράτη αποκάλυψη

Μιλώντας για την μεγάλη του κόρη Ιζαμπέλα Φουστάνου, είχε πει ότι ο ίδιος στο παρελθόν είχε σχέση με την πεθερά της κόρης του.

“Η μεγάλη μου κόρη παντρεύτηκε με τον γιο μίας πολύ καλής φίλης, είχα ερωτική σχέση πριν κάποια χρόνια με την συμπεθέρα μου” είχε αποκαλύψει ο Φουστάνος.

Φουστάνος: «Με την τωρινή μου σύντροφο έχουμε πάνω από 30 χρόνια διαφορά» - Εικόνα 8

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ανδρέας Φουστάνος έχει άλλη μία κόρη την Ανδριάννα, από τον γάμο του με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Φουστάνος: «Με την τωρινή μου σύντροφο έχουμε πάνω από 30 χρόνια διαφορά» - Εικόνα 10

 

 

Advertisement