ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους

Advertisement

Ποιοι είναι οι αδιαμφισβήτητοι άρχοντες του Διαδικτύου; Μα φυσικά οι γάτες! Με μια γρήγορη αναζήτηση θα εντοπίσετε χιλιάδες άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο αφιερωμένα στο πιο ναζιάρικο κατοικίδιο.

Για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους ηγεμόνες μας στο διαδίκτυο, ψάξαμε και εντοπίσαμε μερικά από τα πιο παράξενα σχέδια σε τρίχωμα γάτας. Από τον Sam, τη γάτα με τα φρύδια, ως την Αφροδίτη τη διπρόσωπη γάτα δείτε 10 χαριτωμένα αιλουροειδή που έγιναν διάσημα στο διαδίκτυο για το τρίχωμα τους!

 

1. Sam, η γάτα που έχει φρύδια..10 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 110 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 32. Venus, η γάτα με τα δυο πρόσωπα10 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 510 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 73. Η γάτα με το μόνιμο καπέλο..10 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 94. Το γατάκι που έχει μια καρδούλα στο τρίχωμα του10 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 115. Ο γάτος με το μουστάκι10 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 1310 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 156. Snowball, η γάτα Χίτλερ10 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 177. Γάτα με τρίχωμα που μοιάζει με τα μαλλιά μιας ηλικιωμένης10 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 198. Γάτα με μια καρδιά στο σαγόνι10 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 219. Μια μαϊμού αγκαλιά με μια γάτα!10 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 2310. Inception – Μια γάτα μέσα σε μια γάτα!

10 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 25

10 γάτες που έγιναν διάσημες για το τρίχωμα τους - Εικόνα 27

Πηγή

Advertisement