ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γείτονες “ήρωες”, δεν έκαναν τα “στραβά” μάτια και έσωσαν έγκυο γυναίκα από τον κακοποιητή άντρα της

Advertisement

Έγκυος στη Βραζιλία σώθηκε την τελευταία στιγμή από τα χέρια του βίαιου συζύγου της, χάρη στους γείτονες, οι οποίοι δεν αδιαφόρησαν και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. ​

Ειδικότερα, η έγκυος Μαρία Χοσέ, σώθηκε από τον κακοποιητικό σύζυγό της την κατάλληλη στιγμή, διαφορετικά ίσως μιλούσαμε για μια ακόμα γυναικοκτονία αυτή τη στιγμή.

Σε βίντεο που κατέγραψαν οι γείτονες, η εγκυμονούσα, η οποία βρισκόταν στη 10η εβδομάδα κύησης, φαίνεται να προσπαθεί να αποδράσει από το παράθυρο του σπιτιού της, με τον σύζυγό της να την τραβάει βίαια μέσα.

Οι γείτονές της ανησύχησαν από τις φωνές και τις εικόνες που είδαν και κάλεσαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα η Μαρία Χοσέ να σωθεί και ν’ αποτραπεί το χειρότερο σενάριο.

Η έγκυος και ο τετράχρονος γιος της ήταν θύματα ενδοοικογενειακής βίας

Σύμφωνα με την ίδια, ο βάναυσος σύζυγος της εξοργίστηκε από ένα σημείωμα που βρήκε, με το οποίο η ίδια ζητούσε βοήθεια, καθώς εκείνος τη χτυπούσε επανειλημμένα και απειλούσε την ίδια και τον τετράχρονο γιο της. “Ήταν κτητικός και ζηλιάρης. Δεν με άφηνε ούτε στον δρόμο να βγω και έχασα τη δουλειά μου”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η αστυνομικός Φερνάντα Φερνάντες επεσήμανε ότι “αν οι γείτονες δεν είχαν καλέσει την αστυνομία, το θύμα θα μπορούσε να είναι νεκρό”.

Πηγή

Advertisement