ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο

Advertisement

Η σχολική ζωή μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη για τα παιδιά ειδικά με όλο το διάβασμα που έχουν και τις εσωτερικές διεργασίες που συμβαίνουν λόγω της εφηβείας. Μάλιστα, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται χειρότερα όταν οι καθηγητές αρχίζουν να βάζουν απαγορεύσεις στα πιο αγαπημένα πράγματα των παιδιών. Δείτε παρακάτω 20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο.

Καλύτεροι φίλοι

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 1 © Paramount Ένα σχολείο στο δυτικό Λονδίνο απαγόρευσε στους μαθητές να έχουν καλύτερους φίλους, επειδή οι καθηγητές πιστεύουν ότι θα αναστατωθούν τα παιδιά αν χαλάσει η φιλία.

Κάρτες την Ημέρα του Πατέρα

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 2 © Columbia Pictures Τα σχολεία στην Σκωτία έχουν απαγορεύσει τις κάρτες την Ημέρα του Πατέρα για να δείξουν συμπόνια στα παιδιά που έχουν μόνο την μαμά τους.

Facebook

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 3 © Kaboompics // Karolina Source: kaboompics.com Ένα εβραϊκό σχολείο θηλέων πιστεύει ότι τα κοpίτσια δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο ούτε στο σπίτι, αφού τα κάνει λιγότερο σεμνά από όσο πρέπει.

Αγκαλιές

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 4 © Netflix Ένα δημοτικό σχολείο στο Νορθμάμπτον απαγόρευσε στους μαθητές να αγκαλιάζονται, γιατί οι καθηγητές πιστεύουν ότι οι αγκαλιές παραβιάζουν την έννοια του προσωπικού χώρου. Ωστόσο, οι γονείς και τα παιδιά έχουν διαφορετική άποψη.

Παντελόνια γιόγκα και κολάν

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 5 © Cheerleaders/Facebook Ένα λύκειο στην Μασαχουσέτη απαγόρευσε τα κολάν και τα παντελόνια γιόγκα, καθώς θεωρεί ότι είναι ακατάλληλα για ανθρώπους που πρόκειται να ενηλικιωθούν και να ενταχθούν σε κάποιο εργατικό δυναμικό. Επίσης, αποσπάται η προσοχή του αντίθετου φύλου.

Σακίδια

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 6 © Netflix Πολλά λύκεια στις ΗΠΑ θεωρούν ότι οι μαθητές δεν πρέπει να κουβαλάνε μαζί τους σακίδια, γιατί μπορεί να κουβαλάνε μέσα επικίνδυνα όπλα.

Κυνηγητό

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 7 © EJ Fox Μερικά σχολεία στις ΗΠΑ έχουν απαγορεύσει το κυνηγητό, γιατί πιστεύουν ότι τα παιδιά μπορεί να πληγωθούν πνευματικά και σωματικά από αυτό το παιχνίδι.

Χάλογουιν και Χριστούγεννα

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 8 © Universal Pictures Ένα σχολείο στο Όρεγκον απαγόρευσε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για να μην προσβάλλονται παιδιά που πιστεύουν σε άλλες θρησκείες.

Χιονοπόλεμο

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 9 Ένα σχολείο στην Αγγλία απέβαλε 2 μαθητές, επειδή έπαιζαν χιονοπόλεμο. Το σχολείο είχε απαγορεύσει τον χιονοπόλεμο, επειδή το θεωρούσε επικίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών.

Σορτσάκια για τα αγόpια

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 10 © simsalabimbam/Reddit Εν μέσω του καλοκαιριού ένα σχολείο στην Αγγλία αποφάσισε να απαγορεύσει στα αγόpια να φοράνε κοντά παντελόνια. Έτσι, την επόμενη μέρα τα αγόpια πήγαν στο σχολείο με φούστες.

Προσκλήσεις για πάρτι γενεθλίων

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 11 © Disney Ένα σχολείο στην Βρετανία αποφάσισε ότι τα παιδιά μπορούν να μοιράζουν προσκλήσεις για πάρτι μόνο αν είναι καλεσμένοι όλοι οι μαθητές.

Ντόντζμπολ

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 12 © (U.S. Air Force photo by Airman 1st Class John A. Crawford) Πριν από 17 χρόνια πολλά σχολεία στην Αμερική απαγόρευσαν το ντόντζμπολ, επειδή ήταν πολύ επιθετικό και επικίνδυνο για τα παιδιά. Τώρα, αυτό το παιχνίδια απαγορεύεται σχεδόν σε όλα τα σχολεία της Αμερικής.

Μπότες UGG

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 13 © Katherine Hala/Flickr Ένα σχολείο στην Αμερική απαγόρευσε τις μπότες UGG επειδή ήταν πολύ εύκολο για τις μαθήτριες να κρύψουν τα κινητά τους μέσα στις μπότες.

Φούτερ

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 14 Ένα σχολείο στο Κονέκτικατ απαγόρευσε τα φούτερ, γιατί ήταν ένα ακόμη τρόπος για να κρύβουν οι μαθητές τα κινητά τους.

Φιόγκοι

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 15 Κάποια σχολεία στην Αγγλία έχουν απαγορεύσει στους μαθητές να φοράνε φιόγκους, γιατί θεωρούν ότι αποσπούν την προσοχή των μαθητών.

Χαρτί τουαλέτας

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 16 Κάποια σχολεία στην Αγγλία έχουν απαγορεύσει την χρήση χαρτιού υγείας σε εικαστικές εργασίες εξαιτίας του φόβου εξάπλωσης μικροβίων και βακτηρίων.

Λαστιχάκια

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο - Εικόνα 17 Πολλά σχολεία στην Αμερική έχουν απαγορεύσει τα λαστιχάκια, γιατί αποσπούν την προσοχή των μαθητών γιατί παίζουν όλη την ώρα μαζί τους.

Πηγή

Advertisement