ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γέννησε το παιδί της καρκινοπαθούς δίδυμης αδερφής της!

Advertisement

«Δικό μου το ψωμάκι, δικός της ο φούρνος», αναγράφεται αλληγορικά στην πινακίδα που κρατούν οι δύο αδερφές. Η φωτογραφία αυτή κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου και αποσπά μαζικά likes και θετικά σχόλια.

Όταν η Ντον Αρντολίνο Πολικάστρο από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης έμαθε πως η δίδυμη αδερφή της Άλισον δεν μπορεί να κάνει άλλο παιδί, προσφέρθηκε να κυοφορήσει το μωρό της αντί γι’ αυτήν. Την Τετάρτη 5 Αυγούστου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο όμως δεν είναι παιδί της αλλά ανιψιός της.

Γέννησε το παιδί της καρκινοπαθούς δίδυμης αδερφής της! - Εικόνα 1

Το 2009, η Άλισον Αρντολίνο Νντίνκελακερ βρισκόταν ήδη στην 30η εβδομάδα της πρώτης εγκυμοσύνης της όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο μαστού σε τρίτο στάδιο. Έπρεπε να ξεκινήσει αμέσως χημειοθεραπεία και ο γιος της Ντίλαν ήρθε στον κόσμο με επείγουσα καισαρική στις 31 εβδομάδες.

Γέννησε το παιδί της καρκινοπαθούς δίδυμης αδερφής της! - Εικόνα 2

Η Άλισον κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, αλλά δεν ήταν σε θέση να κάνει άλλο παιδί, καθώς ο καρκίνος είχε προκληθεί από ορμονική διαταραχή. Ήθελε όμως πολύ να προστεθεί ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά της.

Η Ντον είχε συνοδεύσει την Άλισον στο γιατρό όταν ενημερώθηκε πως δεν είναι σε θέση να περάσει άλλη εγκυμοσύνη. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Ντον προσφέρθηκε να κυοφορήσει το παιδί της αδερφής της. Η κύηση εξελίχθηκε ομαλά και ο μικρός Χάντσον ήρθε στον κόσμο πριν από μερικές ημέρες.

Γέννησε το παιδί της καρκινοπαθούς δίδυμης αδερφής της! - Εικόνα 3

Η φωτογράφηση που έκαναν οι δύο αδερφές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Ντον διαδόθηκε στα Μέσα και στα κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως και η ιστορία των δύο γυναικών έχει συγκινήσει χιλιάδες ανθρώπους.

Πηγή: AllisonRosePhotography (via)

 

Advertisement