ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γεννήθηκε με 2 μήτρες, οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν θα κάνει ποτέ παιδιά και σήμερα γίνεται μαμά 4 παιδιών

Advertisement

Γυναίκα με δύο μήτρες έφερε στον κόσμο τέσσερα παιδιά, ενώ οι γιατροί της είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης.

Γυναίκα με δύο μήτρες: Δύο αναπαραγωγικά συστήματα σε ένα σώμα

Ειδικότερα, η 34χρονη γυναίκα γεννήθηκε έχοντας δίδελφυς μήτρα, μια γενετική ανωμαλία κατά την οποία υπάρχουν δύο αναπαραγωγικά συστήματα σε ένα σώμα: η μήτρα, ο τράχηλος και ο κόλπος χωρίζονται στη μέση, το καθένα μισό σε μέγεθος από μια ολόκληρη υγιή μήτρα.

Πλέον, είναι περήφανη μαμά 4 παιδιών παρόλο που οι γιατροί δεν της είχαν δώσει καμία πιθανότητα να μείνει έγκυος. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο και επηρεάζει 1 στις 3.000 γυναίκες.

Η Lauren Cotter ανακάλυψε ότι έχει δυο μήτρες στα 16 της χρόνια. Ήδη από τα 14 αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την περίοδο και οι γιατροί της είχαν πει ότι θα δυσκολευόταν να γίνει μητέρα.

Γυναίκα με δύο μήτρες: Ο άντρας της ενημερώθηκε από τις αρχές και ήταν υποστηρικτικός

Όταν γνώρισε τον άντρας της και τον ενημέρωσε για την ασυνήθιστη κατάστασή της εκείνος ήταν πολύ υποστηρικτικός και της είπε ότι θα προσπαθήσουν μέχρι να τα καταφέρουν.

Γεννήθηκε με 2 μήτρες, οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν θα κάνει ποτέ παιδιά και σήμερα γίνεται μαμά 4 παιδιών - Εικόνα 1

Γυναίκα με δύο μήτρες: Η κόρη της μεγάλωσε σε διαφορετική μήτρα από τον γιο της

Και όντως τα κατάφεραν! Η Lauren έμεινε εύκολα έγκυος και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ ενάμισι χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο και ο γιος της, ο οποίος σε αντίθεση με την αδερφή του «μεγάλωσε» στην αριστερή μήτρα.

Λίγα χρόνια αργότερα η τυχερή μαμά έμεινε έγκυος στα δίδυμα φέρνοντας χαρά σ’ όλη την οικογένεια! Οι γιατροί όμως φοβόντουσαν, καθώς το μικρό βάρος των δύο μωρών θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο τόσο για την μητέρα, όσο και για τα ίδια τα μωρά.

Γεννήθηκε με 2 μήτρες, οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν θα κάνει ποτέ παιδιά και σήμερα γίνεται μαμά 4 παιδιών - Εικόνα 2

Τελικά, η ιστορία είχε αίσιο τέλος καθώς τα μωρά γεννήθηκαν στις 37 εβδομάδες και τόσο εκείνα όσο και η μαμά τους χαίρουν άκρας υγείας!

 

Advertisement