ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γιώργος Ψυχογιός: Η κακοποίηση από τον μέντορά του και η προσπάθεια να επουλώσει τις πληγές του

Advertisement

Συγκλονίζει με τις δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός Γιώργος Ψυχογιός όταν εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια την κακοποίηση που υπέστη ο ίδιος από τον μέντορά του.

Συγκεκριμένα ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε on camera: «Μιλάτε με έναν άκρως κακοποιημένο άνθρωπο. Δεν μίλησα ποτέ, δεν έφυγα ποτέ από δουλειά γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν ο μέντοράς μου. Ήταν ότι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό θέατρο. Ο καθένας έχει μία συμπεριφορά ακόμα και στην κακοποίησή του. Δεν θέλω να πω ότι αυτό με εξέλισσε, αλλά με έκανε πιο δυνατό. Η ψυχή μου το ξέρει πώς αντεπεξήλθα σε αυτή την κακοποίηση», είπε σε πρώτο χρόνο ο Γιώργος Ψυχογιός.

Γιώργος Ψυχογιός: Η κακοποίηση από τον μέντορά του και η προσπάθεια να επουλώσει τις πληγές του - Εικόνα 1

«Η ψυχή μου το ξέρει πως ανταπεξήλθα σε αυτή την κακοποίηση»

Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Δεν ήταν μόνο κακοποίηση, ήταν και μια χειριστική κατάσταση που ο ίδιος ο άνθρωπος σε ανέβαζε στα ουράνια. Δέχεσαι μια άδικη συμπεριφορά παρουσία κόσμου, παρουσία θιάσου, σε διαλύει αυτό. Εγώ έπρεπε να αντέξω αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά που δεν ήταν μόνο στην πρόβα, αλλά και επί σκηνής. Λεκτική και ψυχολογική βία τεράστια. Και όταν θεωρείς αυτόν τον άνθρωπο κορυφή, μπορείς να βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου όσον αφορά τη δουλειά σου και να πάει ο ρόλος λίγο πιο πέρα». Τώρα, η ψυχή μου το ξέρει πως ανταπεξήλθα σε αυτή την κακοποίηση. Δεν ήταν μόνο κακοποίηση, ήταν και μια χειριστική κατάσταση που ο ίδιος ο άνθρωπος σε ανέβαζε στα ουράνια… », είπε μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Γιώργος Ψυχογιός πρόσθεσε κλείνοντας: «Δεν πειράζει, θα έρθει η ίαση. Τώρα απολαμβάνω τη δουλειά μου, στα 60 μου, που έχω φύγει από αυτόν τον άνθρωπο Μίλησα σε αυτόν τον άνθρωπο και του είπα με ωραίο τρόπο ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει και με άλλο τρόπο. Δεν ξέρω τι συναισθήματα έχω. Συγκινούμαι γιατί είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς».

Γιώργος Ψυχογιός: Η κακοποίηση από τον μέντορά του και η προσπάθεια να επουλώσει τις πληγές του - Εικόνα 2

«Τώρα απολαμβάνω τη δουλειά μου στα 60 μου»

«Όταν η συνεργασία είναι επαναλαμβανόμενη, γνωρίζεις κάπως. Έτυχε τα τελευταία χρόνια να μην αντέχετεαι αυτό. Τώρα απολαμβάνω τη δουλειά μου στα 60 μου. Την απολαμβάνω αφού έφυγα από αυτόν τον άνθρωπο. Του μίλησα με πολύ ωραίο τρόπο και του είπα ότι θα μπορούσε όλο αυτό να γίνει και με άλλο τρόπο γιατί ήμασταν και φίλοι, ήμασταν συνεργάτες χρόνια. Δεν ξέρω τι συναισθήματα έχω», ανέφερε στη συνέχεια.

«Συγκινούμαι», είπε με δάκρυα στα μάτια και σπασμένη φωνή, «γιατί είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι και αλλιώς, να έχει προχωρήσει την Τέχνη του και τη ζωή του και την προσωπικότητά του… Αν βιάσεις έναν άνθρωπο θα αργήσει να φέρει το αποτέλεσμα που θες».

Πηγή

Advertisement