ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε κατά του καθηγητή που επιτέθηκε λεκτικά σε μαθητή επειδή φορούσε φούστα

Advertisement

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή πήρε θέση εναντίον του καθηγητή ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά σε μαθητή της Α’ Λυκείου, επειδή εμφανίστηκε με φούστα στο σχολείο.

«Εσύ που είσαι καθηγητής πραγματικά πιστεύεις ότι διαχείριση ενός παιδιού που αποφασίζει να βάλει φούστα και έχει δικαίωμα να φορέσει ό,τι θέλει το 2022 είναι αυτή; Θα δεχτώ ότι θα μπορούσαμε να καθίσουμε κάτω και να το συζητήσουμε ή κάτι μπορεί να μην σου αρέσει, ήταν αυτή φράση; Ή ακόμα και αν έχεις απορία, να πάρεις αυτό το παιδί να καθίσετε δίπλα και να μιλήσετε; Και στο τέλος τι σε νοιάζει εσένα; Πείραξε κανέναν αυτό το παιδί; Χτύπησε κανέναν, έφτυσε κανέναν, χλεύασε κανέναν; Ντροπή της κοινωνίας είσαι εσύ απ’ ό,τι φαίνεται. Εσύ είσαι η ντροπή της κοινωνίας που δε σέβεσαι την επιθυμία ενός ανθρώπου να φορέσει ό,τι θέλει», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αν καθίσουμε κάτω και μιλήσουμε για τους καθηγητές μας, για πόσους έχουμε να πούμε καλό λόγο; Έναν στους δέκα αν τον έβλεπα έξω θα χαιρόμουν. Θεωρώ ότι η επιτυχία ενός εκπαιδευτικό είναι όταν σε βλέπουν τα παιδιά σου συνταξιούχο και να σε ρωτούν τι κάνεις και όχι να τον βλέπεις και να λες “α τον μ@@@κα, τι τον είχα στο γυμνάσιο και το λύκειο”. Ξεκολλήστε από την εμφάνιση και ξεκολλήστε από το τι θέλει να φορέσει ένα παιδί. Μείνετε στην ουσία», συνέχισε ο παρουσιαστής φανερά εκνευρισμένος.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό

Πηγή

Advertisement