ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γυναίκα έχει κολλήσει στο σπίτι λόγω της χρόνιας ασθένειας της, και παίρνει έναν σκύλο που έχει αστείες ανθρώπινες εκφράσεις

Advertisement

Το να κολλάς στο σπίτι λόγω χρόνιας ασθένειας μπορεί να είναι πολύ μοναχικό και δύσκολο για πολλούς ανθρώπους – εκτός και αν έχεις ένα κατοικίδιο ζώο που όχι μόνο κάνει αγκαλιές μαζί σου και σου προσφέρει χαρά, αλλά επίσης κάνει ολόκληρο το Διαδίκτυο να χαμογελάει με το πόσο χαριτωμένο και αξιολάτρευτο είναι.

Αυτό ακριβώς κάνει η Penelope the Goose με τη μοναδική της εμφάνιση και τις ανθρώπινες εκφράσεις που σίγουρα μπορούν να κάνουν τη μέρα μας καλύτερη.

Η Penelope the Goose είναι ένα 3χρονο ιταλικό λαγωνικό που ζει με την ιδιοκτήτρια της Kayla Harvey στο Γκάρντνερ του Κάνσας. Την πήρε τρία χρόνια πριν όταν ήταν μόλις οκτώ εβδομάδων. Το χνουδωτό κατοικίδιο επρόκειτο να κρατήσει στην Kayla συντροφιά αφού το μικρότερο παιδί της ξεκίνησε το σχολείο, ώστε να μην είναι μόνη στο σπίτι. «Όταν το μικρότερο παιδί μου ξεκίνησε το σχολείο, συνειδητοποίησα ότι θα ήμουν μόνη στο σπίτι για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Είχα 2 σκυλιά που ήταν και τα δύο ηλικιωμένα και το ένα πέθανε πρόσφατα. Ήμουν πολύ άρρωστη για να επιστρέψω στη δουλειά και καθώς είμαι συχνά κολλημένη στο σπίτι μου για μέρες λόγω χρόνιας ασθένειας, τα σκυλιά μου είναι οι καλύτεροι φίλοι μου και συχνά τα μόνα που έχω για να με συντροφεύουν. Σκέφτηκα να υιοθετήσω ένα άλλο μεγαλύτερο σκυλί, αλλά η οικογένεια στην οποία ανήκε η Penelope μου είπε ότι υπήρχε κάτι πολύ ιδιαίτερο με την περίπτωση της », λέει η Kayla.

Η Kayla λέει ότι η Penelope ήταν πολύ διαφορετική από τα άλλα κουτάβια. Ενώ άλλα ήταν ατίθασα και άγρια, αυτή παρέμενε ήρεμη, ευγενική και αγκαλίτσα. Είπε ότι η Penelope ήταν τέλεια για κάποιον που πάσχει από χρόνια ασθένεια. «Όταν την πήρα, ήταν τόσο μικροσκοπική και τρυφερή και απλώς την αγκάλιασα και κοιμήθηκε. Για μένα, ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά! ”

Είναι ένα τόσο περίεργο πλάσμα που συχνά είναι πολύ αθόρυβο ενώ ψάχνει τα πράγματα. Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες της είναι φυσικές, αλλά τις πιο ωραίες πόζες τις κάνει γιατί παίρνει λιχουδιές και λατρεύει να έχει όλη την προσοχή!

Όταν ρωτήθηκε πώς θα περιέγραφε την προσωπικότητα της Penelope, η Kayla είπε: «Δεν είναι σαν τους σκύλους που έχω γνωρίσει. Είναι αστεία! Λατρεύει να παίζει παιχνίδια και μάλιστα έχει χιούμορ. Η Penelope είναι αλαζονική! Κάνει ό, τι θέλει και όπως θέλει να το κάνει. Είναι ύπουλη και άτακτη και μια δαιμονική ιδιοφυΐα! Αλλά είναι και απίστευτα στοργική και τρυφερή. Λατρεύει τα φιλιά και τις αγκαλιές και πάντα τυλίγει τα χέρια της γύρω μας όταν τη φιλάμε ».

Advertisement