ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

H αεροσυνοδός της Emirates με τις αξιοζήλευτες φωτογραφίες στη διάρκεια πολυτελών ταξιδιών

Advertisement

Η 23χρονη Brigita Jagelaviciute από τη Λιθουανία εργάζεται ως αεροσυνοδός στην αεροπορική εταιρεία Emirates και όπως φαίνεται έχει κερδίσει χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram για έναν και καλό λόγο: τις εντυπωσιακές και αξιοζήλευτες φωτογραφίες που τραβάει κατά τη διάρκεια των πολυτελών ταξιδιών.

Και μπορεί ο μισθός της νεαρής αεροσυνοδού να μην είναι τόσο υψηλός ακόμα, αλλά η δουλειά της ως αεροσυνοδός της δίνει άλλες ευκαιρίες όπως την επίσκεψη στα πιο όμορφα σημεία του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα, τον τελευταίο χρόνο, η Jagelaviciute έχει πραγματοποιήσει 80 ταξίδια.

Μετά από την εξερεύνηση σε βουνά της Νέας Ζηλανδίας, την ηλιοθεραπεία στην παραλία Bondi και τις βόλτες στο Ριο ντε Τζανέιρο, η αεροσυνοδός λέει ότι υπάρχουν ακόμα πολλά μέρη που θέλει να επισκεφτεί.

H αεροσυνοδός της Emirates με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram - Εικόνα 1< «Μέχρι στιγμής, έχω κάνει ”τσεκ” σε 74 χώρες και αυτό είναι μόνο ένα 30% του κόσμου, οπότε έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου», είπε η Jagelaviciute. «Η αγαπημένη μου πόλη που επισκέφτηκα πρόσφατα, ήταν η Νέα Υόρκη. Υπάρχει κάτι μαγευτικό στο Μεγάλο Μήλο-η ενέργεια και το σούσουρο της πόλης, πάντα με εμπνέουν». H αεροσυνοδός της Emirates με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram - Εικόνα 2

Η νεαρή εξερευνήτρια λέει ότι ήξερε ότι θέλει να γίνει αεροσυνοδός από την πρώτη στιγμή που είδε πλήρωμα των Emirates να περπατάει κατά μήκος του αεροδρομίου στο οποίο βρέθηκε πολλά χρόνια πριν. Το γεγονός ότι βρίσκεται σε κάποια διαφορετική χώρα ή περιοχή κάθε μέρα, την ενθουσιάζει. «Δεν μου αρέσει να ξυπνάω την ίδια ώρα και να κάνω το ίδιο πράγμα για πέντε συνεχόμενες μέρες την εβδομάδα και να περιμένω να έρθει το Σαββατοκύριακο», εξήγησε.

H αεροσυνοδός της Emirates με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram - Εικόνα 3

«Το να γνωρίζεις νέους ανθρώπους όταν είσαι σε τόσο μικρή ηλικία είναι πολύ διασκεδαστικό και αυτή η δουλειά είναι μια σπουδαία ευκαιρία για να κάνεις κάποιες σταθερές φιλίες. Το μειονέκτημα της αεροσυνοδού είναι το jet lag. Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις, αν δεν το έχεις ζήσει».

H αεροσυνοδός της Emirates με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram - Εικόνα 4

 

H αεροσυνοδός της Emirates με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram - Εικόνα 5

H αεροσυνοδός της Emirates με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram - Εικόνα 6

H αεροσυνοδός της Emirates με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram - Εικόνα 7

H αεροσυνοδός της Emirates με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram - Εικόνα 8

H αεροσυνοδός της Emirates με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram - Εικόνα 9

H αεροσυνοδός της Emirates με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram - Εικόνα 10

H αεροσυνοδός της Emirates με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram - Εικόνα 11

 

Advertisement