ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

“Η κατάστασή μου δε μου επιτρέπει να ανεβάσω τίποτα”: Ανησυχία για τους θαυμαστές του Mike, το μήνυμα στο διαδίκτυο

Advertisement

Mike: Μία ανάρτηση έκανε ο νεαρός τραγουδιστής το βράδυ της Κυριακής (4/12) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία προκάλεσε την ανησυχία των θαυμαστών του. Να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως και αυτή η ανάρτηση είχε κάποια σχέση με αυτό.

Mike: Η ανάρτηση που προκάλεσε την ανησυχία των θαυμαστών του

Στην ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σε όλους! Δε θα ανεβάσω κάτι αυτές τις μέρες γιατί η κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπει. Ελπίζω να δείξετε κατανόηση. Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στέλνετε».

“Η κατάστασή μου δε μου επιτρέπει να ανεβάσω τίποτα”: Ανησυχία για τους θαυμαστές του Mike, το μήνυμα στο διαδίκτυο - Εικόνα 1

Λίγη ώρα αργότερα, έχοντας λάβει αρκετά μηνύματα από ανθρώπους που εξέφραζαν την ανησυχία τους για την υγεία του, ο Mike δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε το τι συμβαίνει.

Στο βίντεο του, ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Περνάω απλά μια γρίπη, μην αγχώνεστε απλά την περνάω λίγο δύσκολα. Όλα καλά απλά δεν είμαι σε φάση να ανεβάζω τίποτα. Δώστε μου λίγο τον χρόνο μου γι’ αυτό αλλά μην αγχώνεστε».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Advertisement