ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η θεραπευτική ιδιότητα του κρεμμυδιού στις διάφορες αρρώστιες είναι εντυπωσιακή

Advertisement

Τα κρεμμύδια μπορεί να σας φέρνουν δάκρυα στα μάτια αλλά ο στιγμιαίος πόνος που προκαλούν αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι τα κρεμμύδια μας βοηθούν στις διάφορες αρρώστιες. Το λαχανικό με τον βολβοειδή καρπό καλλιεργείται σε όλον τον κόσμο και χρησιμοποιείται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορούν να καταναλωθούν μόνα τους ή σε συνταγές μαγειρικής για να εμπλουτίσουν την γεύση του φαγητού αλλά και για να καθαρίσουμε το γκριλ ή να το βάλουμε στα αυτιά και στα πόδια για να τα θεραπεύσουμε.Ναι, καλά διαβάσατε. Τα κρεμμύδια βοηθούν ενάντια στο κρύωμα, τον πυρετό και στα συμπτώματα γρίπης.

Εάν ποτέ πονάτε στο αυτί, δοκιμάστε αυτό το παλιό κόλπο. Πάρτε ένα κρεμμύδι, ανοίξτε το και βγάλτε το κομμάτι στο κέντρο. Τοποθετείστε την καρδιά του κρεμμυδιού στο αυτί σας πριν πάτε για ύπνο και όταν ξυπνήσετε, θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα. Το κρεμμύδι θα μαλακώσει τυχόν κερί που υπάρχει στο αυτί και θα αφαιρεθεί πιο εύκολα. Λειτουργεί, επίσης, όλη νύχτα σαν ένα φυσικό και αποτελεσματικό αντιφλεγμονώδες  που σας απαλλάσσει από τον πόνο.

Η πρακτική του να βάζεις κρεμμύδια στα πόδια  προέρχεται από την παλιά κινέζικη ιατρική. Οι Κινέζοι πιστεύουν πως οι χιλιάδες νευρικές απολήξεις στις πατούσες των ποδιών λειτουργούν σαν σημεία πρόσβασης προς όλα τα άλλα εσωτερικά όργανα του ανθρωπίνου σώματος και το νευρικό σύστημα. Όταν τοποθετείται μια φέτα κρεμμυδιού κάτω από το πόδι, τα βακτήρια και οι μύκητες σκοτώνονται λόγω της ισχυρής αντι-βακτηριακής και αντιικής ιδιότητας  του κρεμμυδιού. Το φωσφορικό οξύ, αυτό που σας κάνει να κλαίτε, μπαίνει στην κυκλοφορία του  αίματος  και το καθαρίζει. Έτσι, γίνεστε πιο υγιείς και είστε καλύτερα προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τυχόν ιώσεις και φλεγμονές.

Να πως το κάνετε: Πάρτε ένα κρεμμύδι, κόκκινο ή άσπρο, και κόψτε λεπτές φέτες ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν στις πατούσες σας. Βάλτε κάλτσες για να κρατήσετε τις φέτες στην θέση τους όλη τη νύχτα. Αυτό ήταν! Εσείς θα κοιμάστε και το κρεμμύδι θα καθαρίζει το αίμα σας και θα απορροφά τις τοξίνες.

Οι απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες του κρεμμυδιού - Εικόνα 1

Μην ανησυχείτε για την μυρωδιά στο δωμάτιο,τα αυτιά ή τα πόδια. Οι φυσικές ιδιότητες του κρεμμυδιού θα καθαρίσουν τον αέρα του δωματίου και αφού σκοτώνει τα βακτήρια, εξαφανίζει τον κύριο παράγοντα που κάνει τα πόδια να μυρίζουν άσχημα.

Ίσως το κρεμμύδι στα αυτιά σας ή στα πόδια σας να είναι αυτό που χρειάζεστε. Είναι φτηνό, φυσικό και το κάνετε άνετα στο σπίτι σας. Οι μελέτες δείχνουν πως τα θετικά οφέλη του αντισταθμίζουν τα λίγα αρνητικά, που βασικά είναι η μυρωδιά. Δοκιμάστε το και δείτε αν σας κάνει! Δείτε το βίντεο παρακάτω!

 

Advertisement