ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ιατρόπουλος: «Θέλω να κάνω 5ο γάμο με την Κατερίνα. Μετά το σοβαρό τροχαίο ο γιος μου είναι σε αποκατάσταση»

Advertisement

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Λιάνα Ζιμάλη, μίλησε για το σοβαρό ατύχημα του γιου του, την απώλεια των γονιών του, τη δουλειά του καπετάνιου, τα καλοκαίρια και το ενδεχόμενο ενός πέμπτου γάμου.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «οι στιγμιαίες επάρσεις είναι για τους καραγκιοζαρέους. Το πιο δύσκολο επάγγελμα, που έχει τεράστια ευθύνη, είναι αυτό του καπετάνιου που ασκώ τα τελευταία χρόνια. Σαφώς και πας σε ένα ριάλιτι καθαρά για τα χρήματα. Εγώ πήγα γιατί ήταν πολύ “εντάξει”».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός πέμπτου γάμου

Για τις γυναίκες, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επεσήμανε “οι γυναίκες έπαιξαν μεγάλο ρολό στη ζωή μου και ανοδικό και καθοδικό. Είμαι πολύ καλά και ευτυχής με την σύντροφο μου, την Κατερίνα. Μετά από 4 γάμους που έχω κάνει, δεν θα έλεγα όχι για έναν γάμο με την Κατερίνα».

Οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Σχετικά με τον τροχαίο του γιου του και την απώλεια των γονιών του, σημείωσε «ο γιος μου είχε ένα σοβαρό ατύχημα, είμαι σοκαρισμένος, ευχαριστώ τον Θεό την Παναγία και όλους τους Αγίους. Είναι στην αποκατάσταση. Ο χαμός του πάτερα μου και της μητέρας μου ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου».

 

Advertisement