ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ηλίας Μπεχλιούλης: Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα – «Οι γιατροί είπαν στους γονείς μου ξεχάστε το παιδί»

Advertisement

Ο Ηλίας Μπεχλιούλης, ο οποίος δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του MasterChef, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “[email protected]”, σήμερα, Τετάρτη, το πρωί και μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασες με την υγεία του, με τους γιατρούς να μην δίνουν στους γονείς του πιθανότητες επιβίωσης.

Όπως υπογράμμισε για το MasterChef «το περίμενα ότι δεν θα περάσω στο σπίτι του MasterChef. Η συμμετοχή μου μού έδωσε ένα “σπρώξιμο” να εξελιχθώ. Θα δηλώσω ξανά συμμετοχή στο επόμενο, θα είμαι πιο έτοιμος. Τα αδέρφια μου μού είπαν να μην τα παρατήσω. Είχα τη στήριξη όλης της οικογένειας».

Ο Ηλίας Μπεχλιούλης ήταν ξεγραμμένος από τους γιατρούς

Για την περιπέτεια με την υγεία του, ο Ηλίας Μπεχλιούλης επεσήμανε «πολλές φορές νιώθω ότι κάτι μου χρωστάει η ζωή. Όσα σκαμπανεβάσματα είχα, θέματα υγείας, πάντα ήμουν με το χαμόγελο. Δεν φοβήθηκα ποτέ. Το 2008 που είχα το μεγάλο ατύχημα με τη μηχανή, οι γιατροί είχαν πει στην οικογένειά μου “ξεχάστε το παιδί”».

Και συμπληρώνει ο Ηλίας Μπεχλιούλης με δάκρυα στα μάτια «όταν ξύπνησα, δεν αναγνώριζα τη μάνα μου, δεν θυμόμουν τίποτα. Με ρωτούσαν τι έγινε, πότε έγινε και στεναχωριόμουν. Έλεγα γιατί; Τι συμβαίνει; Όλα αυτά πώς τα περνάμε; Ακόμα και τώρα το ψάχνω, γιατί έγινε αυτό; Η μαμά ήταν πάντα δίπλα. Τη μητέρα μου την έχω πολύ ψηλά. Την έχω στεναχωρήσει κάποιες φορές και δεν το ήθελα. Και σκέφτομαι μήπως πρέπει να είμαι πιο κοντά της; Την αγαπώ πολύ!».

Πηγή

Advertisement