ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και η ομορφιά ξεχειλίζει!

Advertisement

Σε γενικές γραμμές, ένα μοντέλο στα 50 του χρόνια, δεν είναι πια μοντέλο. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως για παράδειγμα η Yasmina Rossi που σας είχαμε παρουσιάσει σε προηγούμενο άρθρο.

Αλλά και όπως η Candy Law που θα γνωρίσετε στη συνέχεια..

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 1 Οι περισσότερες γυναίκες στα 50 τους έχουν άλλες προτεραιότητες από το να ανεβαίνουν σε πασαρέλες. Αλλά η Candy Law δεν είναι μια τυπική 50χρονη και για αυτό κυκλοφόρησε πρόσφατα και το δικό της photobook με τον ευρηματικό τίτλο «Timeless». Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 3

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 5 Οι φωτογραφίες της πολύ σύντομα έγιναν viral στο διαδίκτυο και είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί.. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 7

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 9 Αν και το αγγλικό της όνομα θυμίζει περισσότερο κάποιον χαρακτήρα από το δημοφιλές παιχνίδι Tekken, η Candy δεν γνωρίζει πολεμικές τέχνες.

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 11

Τουλάχιστον έτσι διαβάσαμε…

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 13

Αν και υποψιαζόμαστε ότι μπορεί εύκολα να σταματήσει ή να ξεκινήσει ένα καυγά, απλά με ένα της χαμόγελο.. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 15 Η Candy δεν είναι τυχαία στην Ασία..

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 17

Στέφθηκε νικήτρια των καλλιστείων Μις Ασία το 1991, και από τότε δεν έχει σταματήσει να απασχολεί με τις εμφανίσεις της τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα social media.

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 19

Τα τελευταία χρόνια η φήμη της έχει εξαπλωθεί και σε άλλες ηπείρους. Γιατί;

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 21

Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι αν και έχει τρία παιδιά, εξακολουθεί να μοιάζει με φοιτήτρια πανεπιστημίου. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 23 Φυσικά και η Candy δεν είναι απλά μόνο ένα όμορφο πρόσωπο.

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 25

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 27

Όπως και πολλά επιτυχημένα μοντέλα, είναι εργατική και από τότε που πήρε διαζύγιο, σχεδόν δυο χρόνια πριν, μεγαλώνει μόνη της το μικρότερο παιδί της. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 29 Η Candy με τους γιους της και τη μητέρα της: Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 31

Ποζάρει με το νέο της βιβλίο του οποίου η πρώτη εκτύπωση είχε sold out. Μόνο στο Χονγκ Κονγκ πουλήθηκαν 3.000 αντίτυπα:

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός: Είναι 50 ετών, είναι μοντέλο και τρελαίνει το Διαδίκτυο! - Εικόνα 33

Κάποιοι άνθρωποι απλά.. ξεχνούν να γεράσουν!

 

Advertisement