ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ιωάννα Τούνη: «Ο πατέρας μου δεν νοιαζόταν για μένα. Νιώθω πολύ θυμωμένη μαζί του, ήταν αυταρχικός»

Advertisement

Σε μία αποκαλυπτική και εκ βαθέων συνέντευξη προχώρησε η Ιωάννα Τούνη όπου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον πατέρα της.

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Ιωάννα Τούνη.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το zougla.gr, αναφέρθηκε στον πατέρα της και το πόσο θυμωμένη νιώθει απέναντί του που ποτέ δεν της ζήτησε συγγνώμη για τη στάση του, αλλά και στη μητέρα της, η οποία τη μεγάλωσε μόνη της.

«Δεν ξέρω πώς θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς, αλλά ο δικός μου μπαμπάς ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή. Τις φορές που θα τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός. Ας πούμε όταν ήμουν στην έκτη δημοτικού, άκουσα για πρώτη φορά, να μη μασάω τσίχλα, να μην κάνω φούσκες γιατί φαίνομαι σαν… Δε μπορώ να πω τη λέξη.

Ήταν ένας μπαμπάς, αυτό που εγώ εισέπραξα, που για τον εαυτό του θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει… Ακόμα και αν δεν ήταν το αποδεκτό από την κοινωνία, να έχεις τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, να μην έχεις αναγνωρίσει κανένα, να μη στηρίζεις οικονομικά κανένα αλλά να έχεις αξιώσεις πάνω στην κόρη σου για το πώς θα μασάει την τσίχλα της, από τι θα φορέσει ή το ο,τιδήποτε» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Λύγισε η Ιωάννα Τούνη μιλώντας για τον πατέρα της

Όταν ρωτήθηκε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για το αν έχει πεθάνει ο πατέρας της, η Ιωάννα Τούνη «λύγισε», μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Έχει λίγα χρόνια που πέθανε, πριν δύο χρόνια έφυγε. Όταν πέθανε, νομίζω ότι ένιωθα ξεκάθαρα θυμό για έναν μπαμπά που δεν παραδέχτηκε ποτέ αυτό που αποζητούσα πάντα, το να γυρίσει και να μου πει “ξέρεις κάτι Ιωάννα, δεν μου ήμουν σωστός, δεν σου στάθηκα και είχα άδικο, συγγνώμη”. Και όταν έφυγε θύμωσα, γιατί δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα να μου πει τη συγγνώμη. Οπότε ναι, είμαι θυμωμένη με τον μπαμπά μου» εξομολογήθηκε με συγκίνηση.

Και στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε για τη μητέρα της. «Όπως και να ‘χει, χαίρομαι που δεν έχω πρότυπο τον συγκεκριμένο μπαμπά και είχα πρότυπο πάντα τη μαμά μου, η οποία είναι μία πάρα πολύ δυνατή γυναίκα και συνεχίζει να είναι. Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο. Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει».

Απόσπασμα της συνέντευξης της Ιωάννας Τούνη ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πηγή

Advertisement