ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Υπάλληλοι Βαθύπλουτων Ανθρώπων μας Αποκαλύπτουν τις ΠΙΟ Εξωφρενικές Απαιτήσεις τους & Απάνθρωπες Συμπεριφορές τους!

Advertisement

1.  Ένας επαγγελματίας παίκτης του γκολφ με προσέλαβε αποκλειστικά για να ανεβάσω το 90% των πραγμάτων του στο Ebay. Τα πάντα, από μια τεράστια τηλεόραση μέχρι μπαστούνια του γκολφ. Το περίεργο ήταν όταν πωλούσε το καθένα για 99 σεντς και έστελνε αμέσως την αποστολή μόλις γινόταν κάποια αγορά. Έχασα τη δουλειά όταν εκείνος μπήκε φυλακή επειδή πωλούσε παράνομα την περιουσία της αδερφής του. Μου έκαναν ανάκριση, αλλά μιας και δεν είχα ιδέα πως έγινε πλούσιος, δε μου απέδωσαν ποτέ κατηγορίες. Απλά νόμιζα ότι ήταν ένας περίεργος εκκεντρικός πλούσιος τύπος που ήθελε νέα παιχνίδια, και υπέθεσα ότι είχε επενδύσει τα κέρδη του κάπου.

2. Εργάζομαι για μια πολύ πλούσια οικογένεια της κτηματομεσιτικής αγοράς και έχω παρατηρήσει ότι δεν έχουν καμία αίσθηση του χρόνου. Έχουν υπαλλήλους που κάνουν τα πάντα γι” αυτούς και έτσι δεν έχουν ιδέα πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει κάτι. 13 Υπάλληλοι Βαθύπλουτων Ανθρώπων μας Αποκαλύπτουν τις ΠΙΟ Εξωφρενικές Απαιτήσεις τους & Απάνθρωπες Συμπεριφορές τους! - Εικόνα0 3. Έκανα πρακτική σε μια παραγωγική μονάδα. Ο διευθυντής με έβαλε να του αγοράσω ένα νέο Blackberry για εκείνον. Χρειάστηκα 4 ώρες για να κατέβω στο κέντρο, επειδή το αγόρασε εκεί για κάποιο λόγο. Όταν του το έφερα, άνοιξε το πλαστικό περιτύλιγμα, το ενεργοποίσε και είπε: «Τι είναι αυτό; Γιατί δεν είναι καταχωρημένοι οι αριθμοί μου;» -«Είναι καινούριο, δε τα έχετε περάσει ακόμα…» -«Είναι άχρηστο, τι έκανες για 4 ώρες;» Και το πέταξε στο πάτωμα, κάνοντάς το κομμάτια! Έμεινα άναυδος!

4. Έκανα μπέιμπι σίτινγκ για έναν γνωστό παίκτη του μπέιζμπολ. Η κόρη του είναι 8 ετών και δεν ήξερε πως να ντύνεται μόνη της. Στη κυριολεξία δε σήκωνε ούτε ένα δαχτυλάκι για να κάνει το παραμικρό. 13 Υπάλληλοι Βαθύπλουτων Ανθρώπων μας Αποκαλύπτουν τις ΠΙΟ Εξωφρενικές Απαιτήσεις τους & Απάνθρωπες Συμπεριφορές τους! - Εικόνα1 5. Εργαζόμουν για τρία αδέρφια σε μια ιδιωτική τράπεζα και διαχειριζόμουν τη περιουσία τους. Η γυναίκα του ενός με πήρε και έκανε παράπονα ότι κάποιος χρέωσε στο λογαριασμό τους 8 δολάρια για φαγητό, όταν έχουν πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό τους.

6.  Για ένα διάστημα ήμουν βοηθός διευθύνοντα συμβούλου σε μια μεγάλη εταιρεία, και ένας τύπος ήταν πολύ κακός με όλους. Απλά έκανα καφέδες, μοίραζα αλληλογραφία και έβγαζα φωτοτυπίες. Έβγαλα κατά λάθος άλλα αντίγραφα εγγράφων γι” αυτόν, όταν εκείνος είχε συνάντηση με τα μεγάλα κεφάλια της εταιρείας. Με κάλεσε στο γραφείο του και άρχισε να μου φωνάζει. Άρχισα να κλαίω και μου έβαλε ένα δάχτυλο στο πηγούνι, σήκωσε το κεφάλι μου και είπε: «Είσαι ένα τίποτα! Μη το ξεχάσεις αυτό!» Και πέταξε τα χαρτιά στον αέρα, που σήμαινε ότι απολύθηκα και μου φώναξε να τσακιστώ να φύγω από εκεί. 13 Υπάλληλοι Βαθύπλουτων Ανθρώπων μας Αποκαλύπτουν τις ΠΙΟ Εξωφρενικές Απαιτήσεις τους & Απάνθρωπες Συμπεριφορές τους! - Εικόνα27. Ήμουν βοηθός ενός celebrity φωτογράφου στη Νέα Υόρκη. Αυτός ο τύπος πήγε με τόσες γυναίκες πίσω από την πλάτη της συζύγου του, που ήταν τρελό. Με έβαζε να τον καλύπτω για να μη το ανακαλύψει η γυναίκα του. Επίσης, αν δουλεύαμε μέχρι αργά, αναγκαζόμουν να κοιμάμαι εκεί, διαφορετικά θα περίμενα για ώρες το πρώτο τρένο. Με έβαζε να κοιμάμαι στο πάτωμα, αν και είχε καναπέ. 13 Υπάλληλοι Βαθύπλουτων Ανθρώπων μας Αποκαλύπτουν τις ΠΙΟ Εξωφρενικές Απαιτήσεις τους & Απάνθρωπες Συμπεριφορές τους! - Εικόνα3 8. Εργαζόμουν για μια εταιρεία που διοργάνωνε εκδηλώσεις για υπερπολυτελή αυτοκίνητα, όπου οι πελάτες έρχονταν για μια εβδομάδα ή Σαββατοκύριακα για να μάθουν να οδηγούν τα τελευταία μοντέλα στον πάγο. Οι περισσότεροι πελάτες ήταν ευγενικοί, αλλά όποτε είχαμε Ρώσους, τα πράγματα άλλαζαν. Το πιο τρανταχτό περιστατικό ήταν όταν δύο Ρώσοι ήρθαν με τρεις ιερόδουλες, και ο οδηγός τους έπρεπε να αφήσει τις ιερόδουλες στο αεροδρόμιο, επειδή θα έρχονταν οι γυναίκες τους από το ίδιο αεροδρόμιο. Οι καθαρίστριες μου είπαν ότι το δωμάτιο που χρησιμοποιήσαν ήταν γεμάτο με αίμα και άλλες ουσίες. 13 Υπάλληλοι Βαθύπλουτων Ανθρώπων μας Αποκαλύπτουν τις ΠΙΟ Εξωφρενικές Απαιτήσεις τους & Απάνθρωπες Συμπεριφορές τους! - Εικόνα4 9.  Η διευθύντρια στην παλιά εταιρεία που εργαζόμουν ήταν καλή γυναίκα, αλλά έβαζε τους υπαλλήλους να κάνουν πράγματα για εκείνη. Οι υπάλληλοι την βοηθούσαν να διαχειρίζεται τους λογαριασμούς της, για κάνουν εγγραφές στο σχολείο για τα παιδιά της, να της κλείνουν διακοπές, τα πάντα. 13 Υπάλληλοι Βαθύπλουτων Ανθρώπων μας Αποκαλύπτουν τις ΠΙΟ Εξωφρενικές Απαιτήσεις τους & Απάνθρωπες Συμπεριφορές τους! - Εικόνα5 10. Εργαζόμουν για έναν παραγωγό του Χόλιγουντ. Έπρεπε να γράψω σύντομες οδηγίες για το πως να λειτουργεί το σύστημα ελέγχου ταχύτητας ταξιδιού στο αυτοκίνητό του. Όταν έφερε τα σκυλιά του στη δουλειά, μας έβαλε να κρατάμε αναλυτική λίστα για το αν έκαναν την ανάγκη τους τα σκυλιά στη βόλτα. 13 Υπάλληλοι Βαθύπλουτων Ανθρώπων μας Αποκαλύπτουν τις ΠΙΟ Εξωφρενικές Απαιτήσεις τους & Απάνθρωπες Συμπεριφορές τους! - Εικόνα6 11. Ήμουν βοηθός για έναν πλούσιο τύπο, που με έβαζε να αγοράζω αεροπορικά εισιτήρια πρώτης τάξης, ώστε να μη κάθεται κανείς δίπλα του.

12. Είχα ένα πλούσιο πελάτη, που όταν τέλειωσα τη δουλειά και του έκανα το λογαριασμό, με ρώτησε γιατί χρειάζομαι τα χρήματα. Ήταν εκτός πραγματικότητας, και δεν καταλάβαιναν γιατί πρέπει να πληρωθώ. Είχαν καταστήματα, και απλά πήγαιναν και έπαιρναν ό, τι χρειάζονταν.

Πηγή

Advertisement