ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μια υπέροχη απομονωμένη γυάλινη κατοικία με θέα τον ωκεανό!

Advertisement

Ανάμεσα στα βράχια και δίπλα στον ωκεανό της Νέας Ζηλανδίας το αρχιτεκτονικό γραφείο Pattersons σχεδίασε το πολυτελές καταφύγιο Annandale Seascape Cottage.

Πρόκειται για μια κατοικία εξ ολοκλήρου από γυαλί με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα που προσφέρει απομόνωση σε νιόπαντρα ζευγάρια και απευθύνεται σε εκείνους που επιζητούν έναν… ερημικό μήνα του μέλιτος.

Μια υπέροχη απομονωμένη γυάλινη κατοικία με θέα τον ωκεανό! - Εικόνα 1

Η πρόσβαση εδώ γίνεται μόνο μέσω ελικοπτέρου και οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν για λίγο μακριά από τον κόσμο, απολαμβάνοντας μοναχικές στιγμές. Το Seascape Cottage έχει τρία δωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο άτομα. Μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν απρόσκοπτη θέα και κάνουν τη διαμονή παραμυθένια.

Μια υπέροχη απομονωμένη γυάλινη κατοικία με θέα τον ωκεανό! - Εικόνα 2Μια υπέροχη απομονωμένη γυάλινη κατοικία με θέα τον ωκεανό! - Εικόνα 3Μια υπέροχη απομονωμένη γυάλινη κατοικία με θέα τον ωκεανό! - Εικόνα 4Μια υπέροχη απομονωμένη γυάλινη κατοικία με θέα τον ωκεανό! - Εικόνα 5Μια υπέροχη απομονωμένη γυάλινη κατοικία με θέα τον ωκεανό! - Εικόνα 6Μια υπέροχη απομονωμένη γυάλινη κατοικία με θέα τον ωκεανό! - Εικόνα 7

via

Advertisement