ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Υποκλίθηκαν οι κριτές: H ξανθιά Θεά που χάζεψε τους πάντες στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» με τα προσόντα της

Advertisement

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Οι κριτές ξετρελάθηκαν με την Josephine Lee

Μια βραδιά μαγείας, ταχυδακτυλουργικών και illusions ήταν αυτή του Σαββάτου για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ωστόσο, ανάμεσα στα ταλέντα που πέρασαν, την παράσταση «έκλεψε» η Josephine Lee, η  οποία έκανε τους πάντες να ξετρελαθούν με τα μαγικά κόλπα της.

H 33χρονη μάγος ήρθε κατευθείαν από το Ηνωμένο Βασίλειο αφήνοντας το κοινό και του κριτές σαστισμένους με τα εκπληκτικά μαγικά κόλπα ψευδαισθήσεων.

Η επαγγελματίας illusionist εμφανίστηκε στη σκηνή του talent show και μάγεψε κυριολεκτικά κοινό και κριτές, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισης της εντυπωσιακής Josephine, η οποία στο τέλος της παράστασής της καταχειροκροτήθηκε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα σηκώθηκε όρθιος και χειροκροτούσε για ώρα την εκπληκτική της performance.

Φυσικά, η Josephine κέρδισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, μιας και οι τέσσερις κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό, σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς της.

Δείτε την εμφάνιση που έκλεψε την παράσταση στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο

Παράλληλα, η Josephine κέρδισε το κοινό και με την εντυπωσιακή εμφάνισή της, το αψεγάδιαστο κορμί της και το χαμογελαστό πρόσωπό της, δείχνοντας ότι ένας μάγος μπορεί να υπάρξει και σε ένα σώμα που θυμίζει μοντέλο.

Πηγή

Advertisement