ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ήταν ένα ζευγάρι και ήρθε η ώρα να παντρευτούν, όμως δεν είχαν λεφτά

Advertisement

Ήταν ένα ζευγάρι και ήρθε η ώρα να παντρευτούν, όμως δεν είχαν λεφτά. Ήταν όμως πολύ ερωτευμένοι και έτσι αγνόησαν το οικονομικό και άνοιξαν σπίτι. Μετά από λίγο καιρό παραπονιέται ο άνδρας: – Ρε γυναίκα, δεν μπορώ να κοιμάμαι στο πάτωμα πρέπει να πάρουμε ένα κρεββάτι!

– Έχεις δίκιο, απάντησε η γυναίκα του. Έχω κάτι οικονομίες σε ένα βιβλιάριο. Θα πάμε αύριο να αγοράσουμε. Περναει ο καιρός και ο άντρας ξαναπαραπονιέται.

– Δεν πάει άλλο γυναίκα, πρέπει να αγοράσουμε μια κουζίνα, δεν μπορούμε να τρώμε συνέχεια ψωμοτύρι!

– Ε, έχω κάτι οικονομίες στο βιβλιάριο θα πάμε να πάρουμε. Σιγά σιγά επίπλωσαν όλο το σπίτι, αλλά σε λίγο καιρό έφτασε ο χειμώνας και με το βιβλιάριο αγόρασαν και ένα τζάκι. Ένα βράδυ λοιπόν καθώς καθόντουσαν μπροστα στο τζάκι η γυναίκα ανοίγει τα πόδια της μπροστα στήν φωτιά για να ζεσταθεί.

Και της λέει ο άντρας: – Πρόσεχε θα κάψεις το βιβλιάριο……!

BONUS ANEKDOTA Πηγαίνει ένας 97χρονος στον ασφαλιστή και του λέει: – Γεια σας. Θα ήθελα να κάνω μια ασφάλεια ζωής! Του απαντάει ο ασφαλιστής σοκαρισμένος: – Τί λέτε, κύριέ μου; Πόσο χρονών είστε; – 97 χρόνων! – Και τί τη θέλετε την ασφάλεια ζωής; – Ε, να, θέλω να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον πατέρα μου!!! Ο ασφαλιστής τον κοιτάει με γουρλομένα μάτια και του λέει: – Τί λέτε, κύριε μου; Πόσο χρονών είναι ο πατέρας σας; – Κλείνει τα 125 τον άλλο μήνα. – Και τί θα κάνετε με τον πατέρα σας στο εξωτερικό; – Θα πάμε να δούμε το γάμο του παππού μου!! Ο ασφαλιστής χτυπάει το κεφάλι του στο γραφείο και λέει: – Τί λέτε, κύριέ μου; Πόσο χρονών είναι ο παππούς σας;;;;;;;;; – Κλείνει τα 140 την άλλη εβδομάδα! Ο ασφαλιστής είναι πια στα πρόθυρα νευρικής κρίσης: – Και γιατί παντρεύεται ο παππούς σας σε τέτοια ηλικία; Και ο γέρος απαντά: – Να μωρέ, τον αναγκάζουν οι γονείς του!!…

Πηγή

Advertisement