ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κακοποιημένη σκυλίτσα φοβάται τους πάντες εκτός.. από το 11 μηνών μωράκι της νέας της οικογένειας

Advertisement

Η Ελίζαμπεθ Σπένς και ο σύζυγός της λατρεύουν τα ζώα. Έχουν διασώσει αρκετά μέχρι σήμερα ενώ έξι από αυτά τα έχουν υιοθετήσει οι ίδιοι.

Το τελευταίο σκυλάκι που υιοθέτησαν το ονόμασαν Νόρα. Πρόκειται για ένα 8 ετών αγγλικό Πόιντερ που έζησε μια πραγματικά δύσκολη ζωή. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του το χτυπούσαν και το άφηναν για πολλές μέρες χωρίς νερό και φαγητό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Νόρα να είναι επιφυλακτική με τους ανθρώπους. Όποτε κάποιος προσπαθούσε να την πλησιάσει έφευγε τρομαγμένη. Φοβόνταν τους πάντες…. εκτός από έναν.

Κακοποιημένη σκυλίτσα φοβάται τους πάντες εκτός.. από το 11 μηνών μωράκι της νέας της οικογένειας - Εικόνα 1

 

Τον Άρτσι, το 11 μηνών μωράκι της οικογένειας που την διέσωσε. Κακοποιημένη σκυλίτσα φοβάται τους πάντες εκτός.. από το 11 μηνών μωράκι της νέας της οικογένειας - Εικόνα 3 Σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά». Μόλις είδε το μωράκι η Νόρα, αμέσως το ερωτεύτηκε. Κακοποιημένη σκυλίτσα φοβάται τους πάντες εκτός.. από το 11 μηνών μωράκι της νέας της οικογένειας - Εικόνα 5 Από εκείνη τη μέρα δεν φεύγει ούτε λεπτό από το πλάι του! Κακοποιημένη σκυλίτσα φοβάται τους πάντες εκτός.. από το 11 μηνών μωράκι της νέας της οικογένειας - Εικόνα 7 Για κάποιο λόγο ο Άρτσι κάνει την Νόρα να νιώθει ασφάλεια.

Κακοποιημένη σκυλίτσα φοβάται τους πάντες εκτός.. από το 11 μηνών μωράκι της νέας της οικογένειας - Εικόνα 9

 

Τα δυο φιλαράκια παίζουν μαζί, κοιμούνται μαζί, και είναι σχεδόν πάντα μαζί στο ίδιο δωμάτιο.

Κακοποιημένη σκυλίτσα φοβάται τους πάντες εκτός.. από το 11 μηνών μωράκι της νέας της οικογένειας - Εικόνα 11 Το ευχάριστο είναι ότι σιγά σιγά η Νόρα, με την βοήθεια του Άρτσι, αρχίζει να ανοίγεται και να πλησιάζει και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Κακοποιημένη σκυλίτσα φοβάται τους πάντες εκτός.. από το 11 μηνών μωράκι της νέας της οικογένειας - Εικόνα 13   «Όταν ο Άρτσι κάνει μπάνιο, η Νόρα είναι ξαπλωμένη στο χαλάκι του μπάνιου και τον περιμένει να βγει», είπε η Σπένς στο Dodo. «Όταν τον θηλάζω κάθεται στα πόδια μου και περιμένει και όταν ο Άρτσι ανοίγει τα ντουλάπια και πετάει όλα τα πράγματα έξω στέκεται δίπλα του και τον προσέχει». Κακοποιημένη σκυλίτσα φοβάται τους πάντες εκτός.. από το 11 μηνών μωράκι της νέας της οικογένειας - Εικόνα 15 Η Ελίζαμπεθ από την πρώτη μέρα που είδε την Νόρα να πλησιάζει τον Άρτσι, δεν έχει σταματήσει να τους φωτογραφίζει παρέα. Κακοποιημένη σκυλίτσα φοβάται τους πάντες εκτός.. από το 11 μηνών μωράκι της νέας της οικογένειας - Εικόνα 17 Η ίδια υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση αυτών των φωτογραφιών θα βοηθήσουν αρκετούς να σταματήσουν να πιστεύουν ότι οι σκύλοι είναι επικίνδυνοι για τα παιδιά. Κακοποιημένη σκυλίτσα φοβάται τους πάντες εκτός.. από το 11 μηνών μωράκι της νέας της οικογένειας - Εικόνα 19 «Κάποιοι διστάζουν να υιοθετήσουν ένα σκύλο επειδή φοβούνται. Η εμπειρία μου όμως δείχνει πως τα σκυλιά που διασώθηκαν από ένα τραυματικό περιβάλλον είναι ευγενικά και αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή».

Πηγή

Advertisement