ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ώρα η καλή: Παντρεύεται ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», η φωτό με την αναγγελία του γάμου

Advertisement

Ο ηθοποιός Άρης Τσάπης, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά του MEGA, «Ευτυχισμένοι Μαζί» με τον Γιάννη Μπέζο.

Ήταν μόλις 13 ετών, όταν επιλέχτηκε από τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιό για το ρόλο του μικρού Θανάση Μαυροτσούκαλου στην εν λόγω κωμική σειρά του Mega Channel, ενώ την περίοδο 2014-2017 συμμετείχε και στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Οι Συμμαθητές».

Ο ίδιος είχε πει σχετικά: «Πληρωνόμουν στο Ευτυχισμένοι Μαζί. Θυμάμαι πως πήγαινε με το γύρισμα, αλλά δε θυμάμαι πόσα ακριβώς ήταν τα λεφτά. Θυμάμαι όμως πως είχα βγάλει πολύ καλά λεφτά από το Ευτυχισμένοι Μαζί.

Τα λεφτά έμπαιναν σε έναν λογαριασμό που είχα μαζί με τον πατέρα μου. Εγώ τα έδινα όλα στην οικογένειά μου. Τους έλεγα πως δε θέλω από τη στιγμή που ζω μαζί σας. Θα ήταν πολύ εγωιστικό εκ μέρους μου να βγάζω δυο σεζόν πολύ καλά λεφτά και να μη βοηθήσω τους γονείς μου, ενώ βλέπω από πολύ μικρό παιδί τη μάνα μου να σκοτώνεται στη δουλειά από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να μη μου λείψει εμένα τίποτα».

Η γνωριμία του Άρη Τσάπη με τη σύντροφό του, Ειρήνη και ο γάμος

Ο Άρης Τσάπης μαζί με την αγαπημένη του Ειρήνη έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Φίλιππο που τον ερχόμενο Νοέμβριο πρόκειται να κλείσει τα δυο του χρόνια. Ο Άρης Τσάπης δείχνει πως χαίρεται στο έπακρο τον ρόλο του πατέρα και προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στον γιο του.

Όπως αναφέρει το espressonews.gr, ο Άρης Τσάπης και η σύντροφός του έχουν αποφασίσει να κάνουν το μεγάλο βήμα και να παντρευτούν.

Η ώρα η καλή: Παντρεύεται ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», η φωτό με την αναγγελία του γάμου - Εικόνα 1

«Τελείωσα το σχολείο το 2012. Τότε γνώρισα τον πρώτο μου έρωτα. Με την κοπέλα αυτή είμαστε και τώρα μαζί. Γνωριστήκαμε στη Σέριφο. Εγώ είχα πάει με παρέα μετά τις Πανελλήνιες. Καψούρα με τη μία.

Είναι από τη Σέριφο και πήγαινε τα καλοκαίρια στο νησί και τον χειμώνα στην Αθήνα. Το επόμενο καλοκαίρι πήγα και δούλεψα στη Σέριφο για να της κάνω έκπληξη.

Η ώρα η καλή: Παντρεύεται ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», η φωτό με την αναγγελία του γάμου - Εικόνα 2

Το καλοκαίρι του 2014 πήγα ξανά στη Σέριφο. Τότε με πήραν για δοκιμαστικό στους Συμμαθητές. Χώρισα με την Ειρήνη εκείνο το καλοκαίρι και γύρισα για τους Συμμαθητές που πήγαν τρεις σεζόν και τελείωσαν το 2017.

Με την Ειρήνη τα ξαναβρήκαμε μετά από τέσσερα χρόνια που ήμασταν χώρια. Τώρα συγκατοικούμε. Είναι ο πρώτος μου έρωτας και έχω πάνω μου τατουάζ για την Ειρήνη», είχε πει σε συνέντευξή του.

Δείτε την αναγγελία του γάμου:

Η ώρα η καλή: Παντρεύεται ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», η φωτό με την αναγγελία του γάμου - Εικόνα 3

 

Advertisement