ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Καλύτερο και από παλάτι: Το υπερπολυτελές σπίτι του Νίκου Κοκλώνη που έχει μέχρι δωμάτιο-γκαρνταρόμπα και σολάριουμ

Advertisement

Ο Νίκος Κοκλώνης διαθέτει ένα υπερπολυτελέστατο σπίτι στα νότια προάστια και έχει μοιραστεί ουκ ολίγες φορές πλάνα και στιγμιότυπα από τον προσωπικό του χώρο. Με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, τεράστιους χώρους, γυμναστήριο και άλλα πολλά, το σπίτι του γνωστού παρουσιαστή έχει κάθε λόγο για να είναι το ιδανικό. Χαρακτηριστικό των πλούσιων παροχών του σπιτιού είναι πως το γραφείο του Νίκου Κοκλώνη ανοίγει μόνο με κωδικό, ενώ υπάρχει σολάριουμ και δωμάτιο-γκαρνταρόμπα.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη για τα χρήματα

«Προσαρμόζομαι. Μπορώ να κάτσω με μία μπαγκέτα με τους φίλους μου στην παραλία και να περάσω τέλεια, μπορώ να πάω και να χαλάσω και το βρακί μου ας πούμε, άμα δεν έχω λεφτά, στο καλύτερο εστιατόριο ή κλαμπ».

«Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα αλλά τώρα περνάω καλύτερα» «Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα τα κανάλια πληρώνουν. Πληρώνομαι και εγώ, αλλά την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή και πολλές φορές επενδύω παραπάνω. Τα “deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει»

Φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι του Νίκου Κοκλώνη


Πηγή

Advertisement