ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αληθινά φύλλα για να φτιάξει ρεαλιστικά τατουάζ

Advertisement

Είναι δύσκολο αυτές τις μέρες να κάνει κάποιος ένα τατουάζ που να μην μοιάζει όπως όλα τα άλλα που κυκλοφορούν. Είτε είναι πολύχρωμα είτε μονόχρωμα πάνω κάτω τα τατουάζ όλα έχουν την ίδια σχεδιαστική νοοτροπία.

Η καλλιτέχνης από την Ουκρανία Rita Zolotukhina όμως δημιουργεί τατουάζ που ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν. Ο λόγος που τα τατουάζ της ξεχωρίζουν είναι γιατί χρησιμοποιεί αληθινά φύλλα ως πατρόν για να δημιουργήσει πανέμορφα τατουάζ που είναι ακριβώς όπως τα αληθινά φύλλα.

Όπως δηλώνει η καλλιτέχνης η ιδέα της ήρθε επειδή ήθελε να έρθει πιο κοντά στην φύση και επειδή αγαπάει πραγματικά την φύση ήθελε να βρει ένα τρόπο τα τατουάζ της να είναι απόλυτα συνδεδεμένα με αυτή, δήλωσε στο περιοδικό Illusion Magazine.

Η καλλιτέχνης βουτάει τα αληθινά φύλλα μέσα σε μελάνι και μετά πάνω στο σώμα τα ζωγραφίζει έτσι ώστε να μοιάζουν απόλυτα ίδια. Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αληθινά φύλλα για να φτιάξει ρεαλιστικά τατουάζ. - Εικόνα 1 Καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αληθινά φύλλα για να φτιάξει ρεαλιστικά τατουάζ. - Εικόνα 2 Καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αληθινά φύλλα για να φτιάξει ρεαλιστικά τατουάζ. - Εικόνα 3 Καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αληθινά φύλλα για να φτιάξει ρεαλιστικά τατουάζ. - Εικόνα 4 Καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αληθινά φύλλα για να φτιάξει ρεαλιστικά τατουάζ. - Εικόνα 5 Καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αληθινά φύλλα για να φτιάξει ρεαλιστικά τατουάζ. - Εικόνα 6 Καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αληθινά φύλλα για να φτιάξει ρεαλιστικά τατουάζ. - Εικόνα 7 Καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αληθινά φύλλα για να φτιάξει ρεαλιστικά τατουάζ. - Εικόνα 8 Καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αληθινά φύλλα για να φτιάξει ρεαλιστικά τατουάζ. - Εικόνα 9 Καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αληθινά φύλλα για να φτιάξει ρεαλιστικά τατουάζ. - Εικόνα 10

 

Advertisement