ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Καλλιτέχνης κάνει 780 ώρες για να ολοκληρώσει τα πορτρέτα του που μοιάζουν με φωτογραφίες

Advertisement

Είναι πιθανό να νομίζατε εκ πρώτης όψεως ότι αυτά τα πορτρέτα είναι φωτογραφίες, αλλά πιστέψτε μας, πρόκειται για αληθινούς πίνακες φτιαγμένους από τον Ιταλό καλλιτέχνη Εμανουέλ Ντασκάνιο.

Κάποιοι από αυτούς που θα δείτε χρειάστηκαν ως και 780 ώρες για να ολοκληρωθούν, και είναι εύκολο να καταλάβετε το λόγο, αφού οι πίνακες μοιάζουν σχεδόν με φωτογραφίες!

Ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί ένα μίγμα από γραφίτη και κάρβουνο, ενώ οι άνθρωποι που ποζάρουν φωτίζονται μόνο από ένα μικρό φως, ώστε να δίνει μια αίσθηση αναγεννησιακής εποχής.

Δεν είναι τυχαίο βέβαια, ότι ο Ντασκάνιο μαθήτευσε υπό τον Τζιανλούκα Κορόνα και εξειδικεύτηκε στη χρήση τεχνικών που χρησιμοποιούνταν και από αναγεννησιακούς ζωγράφους.

 

Καλλιτέχνης κάνει 780 ώρες για να ολοκληρώσει τους πίνακές του που μοιάζουν με φωτογραφίες - Εικόνα 1

Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist Emanuele Dascanio Painter Artist

Δείτε και τον καλλιτέχνη εν δράσει

Facebook

 

Advertisement