ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Καμίλα Βαλίεβα χόρεψε τον πασίγνωστο χορό της «Wednesday» και μάγεψε τον πλανήτη(video)

Advertisement

Η 16χρονη Ρωσίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Καμίλα Βαλίεβα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Ρωσικό Πρωτάθλημα Figure Staking 2023, αναπαρήγαγε τον viral χορό της Jenna Ortega και μάγεψε τον κόσμο.

Όσον αφορά το εν λόγω χορευτικό πρόκειται για τη σκηνή όπου χορεύει η Jenna Ortega στην πετυχημένη σειρά του Netflix “Wednesday”, μια σειρά που από την ημέρα προβολής του στη δημοφιλή πλατφόρμα, έχει προκαλέσει “φρενίτιδα” στα social media.

Και η επιλογή της αυτή δικαίωσε τη 16χρονη αθλήτρια, καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο γυναικείο πρωτάθλημα.

Για το κομμάτι της, η Βαλίεβα επέλεξε το γκόθικ ντύσιμο της Wednesday, ενώ μάλιστα θέλησε να είναι τόσο ρεαλιστικό, που βγήκε στον πάγο με ζωγραφισμένο το χέρι της, όπως ακριβώς γίνεται και στη σειρά.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την “ηχηρή” επιστροφή της Βαλίεβα, μετά τους ελέγχους ντόπινγκ στους οποίους είχε βρεθεί θετική, μόλις λίγες ημέρες μετά το ιστορικό άλμα που είχε πετύχει με τετραπλή περιστροφή στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε το βίντεο:

Η Καμίλα Βαλίεβα χόρεψε τον viral χορό της «Wednesday» και μάγεψε τον πλανήτη - Εικόνα 1 Η Καμίλα Βαλίεβα χόρεψε τον viral χορό της «Wednesday» και μάγεψε τον πλανήτη - Εικόνα 2 Η Καμίλα Βαλίεβα χόρεψε τον viral χορό της «Wednesday» και μάγεψε τον πλανήτη - Εικόνα 3 Η Καμίλα Βαλίεβα χόρεψε τον viral χορό της «Wednesday» και μάγεψε τον πλανήτη - Εικόνα 4

Πηγή

Advertisement