ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

“Κάνει κριτική ο κάθε Κανάκης, αυτό είναι επικίνδυνο”: Ο Δημήτρης Πανόπουλος κατακεραυνώνει τους Ράδιο Αρβύλα

Advertisement

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» τοποθετήθηκε για όσα ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Μετά τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ για την τραγωδία στα Τέμπη, ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου, Σταύρος Καπάκος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Πανόπουλος πήρε τον λόγο και τοποθετήθηκε για όσα ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα για τους δημοσιογράφους. «Το έχω ζήσει κι εγώ γιατί αυτό το πράγμα έκανα πριν έρθω στην παρέα σας. Ήμουν τυχερός γιατί έχω δουλέψει με διευθυντές ειδήσεων, που ήταν από πάνω και πρόσεχαν να δούνε αν είμαστε οκ κι ασφαλείς και ταυτόχρονα η ΕΣΗΕΑ ξέρω ότι παίρνει σε δύσκολες καταστάσεις τους δημοσιογράφους και τους ρωτά αν είναι καλά. Σας προσέχουν από το κανάλι; Θέλετε κάτι και να επικοινωνήσουμε; Το τσουβάλιασμα είναι πολύ επικίνδυνο για συγκεκριμένο λόγο. Ο κόσμος που είναι εξοργισμένος κι ακούει οι δημοσιογράφοι, οι αλήτες, οι ρουφιάνοι δεν θα έρθει επαφή ούτε με εμένα που είμαι άνετος στο στούντιο με τα φώτα, ούτε με εσένα, αλλά με τον άλλον που είναι στο πεζοδρόμιο και πάει μα κάνει την δουλειά του.

Ο κάθε Κανάκης, που θέλει να κάνει κριτική, έπρεπε να πει στο τέλος της κριτικής, σας παρακαλώ καταλάβετε ότι αυτό που λέω είναι για συγκεκριμένους, που μιλούν από την ασφάλεια των στούντιο. Τους ανθρώπους που είναι έξω να τους σέβεστε και να τους βοηθάτε για να βγαίνει η είδηση, όχι όπως πρέπει να βγει και θέλετε, αλλά όπως είναι η αληθινή είδηση. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο διαχωρισμός κι όχι μετά να διευκρινίσουμε ότι ξέρετε ότι εσείς που είμαστε χθες την εκπομπή ή αποσπάσματα στο διαδίκτυο να συμπληρώσω ότι… Αυτά είναι επικίνδυνα, έχω ζήσει την οργή του όχλου κι είναι τρομερή…» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πανόπουλος.

 

Πηγή

Advertisement