ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατασκεύασε μόνος του ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αποκλειστικά από τσάπες.

Advertisement

Είναι οικολογικό, πρωτότυπο και αντέχει στο χρόνο. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο αποκλειστικά από τσάπες, τοποθετημένο σε μια αυλή σπιτιού στο Μιτσερό Λευκωσίας.

Κύπριος κατασκεύασε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τσάπες. - Εικόνα 1

Ψάχνοντας να βρούμε μια άκρη πίσω από την ιδιαίτερη αυτή κατασκευή, ανακαλύψαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία εξ αιτίας της οποίας δημιουργήθηκε το δέντρο από κασμάδες.

Κύπριος κατασκεύασε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τσάπες. - Εικόνα 2

Ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής της ευφάνταστης αυτής κατασκευής κος Ιάσωνας Κολοκοτρώνης, 76 ετών, είναι μόνιμος κάτοικος του χωριού και για περισσότερα από 27 χρόνια εργαζόταν στο γνωστό μεταλλείο της περιοχής, με τους κασμάδες να είναι στην ουσία μια προέκταση του ίδιου του, του σώματος.

Κύπριος κατασκεύασε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τσάπες. - Εικόνα 3 Κύπριος κατασκεύασε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τσάπες. - Εικόνα 4 Κύπριος κατασκεύασε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τσάπες. - Εικόνα 5 Κύπριος κατασκεύασε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τσάπες. - Εικόνα 6 Κύπριος κατασκεύασε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τσάπες. - Εικόνα 7 Κύπριος κατασκεύασε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από τσάπες. - Εικόνα 8

«Από τους εργάτες του μεταλλείου της εποχής μου, εμείναμεν μόνο 2-3, οι άλλοι επεθάναν που πνευμοκονίαση και άλλες ασθένειες που τις συνθήκες εργασίας». δήλωσε.

[sigmalive]

 

Advertisement