ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατέγραψαν όλη την εγκυμοσύνη της και η αντίδραση των σκύλων τους ήταν μοναδική

Advertisement

Ο Ντάντερ και ο μικρός Μίνστερ δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη έλευση του νέου μέλους της οικογένειας. Περίμεναν στο δωμάτιο του το νέο μωρό να φτάσει, και υπόσχονταν ότι θα είναι οι καλύτεροι babysitters που υπήρξαν ποτέ. Κατέγραψαν όλη την εγκυμοσύνη της. Αυτό που συμβαίνει όταν ήταν στο νοσοκομείο θα σας συγκινήσει - Εικόνα 1 «Όταν έμαθα ότι η γυναίκα μου ήταν έγκυος, σκέφτηκα ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να καταγράψω την ανάπτυξή της μέσω φωτογραφιών. Αλλά αυτό που άρχισα πραγματικά να παρατηρώ ήταν ο τρόπος που άρχισαν να αλλάζουν όλα τα πράγματα γύρω μου», αναφέρει ο σύζυγος της καινούργιας μητέρας.

«Το μωρό είναι πια εδώ και είμαστε πλέον έτοιμοι να μοιραστούμε το βίντεο μας με τον κόσμο. Ελπίζω να το απολαύσετε!» συνεχίζει.

Δείτε το βίντεο και προσέξτε ιδιαίτερα αυτό που συμβαίνει στο πρώτο λεπτό, στο διάστημα δηλαδή που οι γονείς φεύγουν από το σπίτι για το νοσοκομείο. Παρατηρείστε τον Ντάντερ και τον Μίνστερ που περιμένουν μόνοι καρτερικά τους ιδιοκτήτες τους να φανούν αλλά και το πόσο χαρούμενοι είναι όταν αυτοί επιστρέφουν..

 

Πηγή

Advertisement