ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατερίνα Βρανά: «Εκνευρίζομαι και απογοητεύομαι αλλά…» – Η εξομολόγηση για την υγεία της

Advertisement

«Έχω τεράστια ελπίδα για την Ελλάδα! Έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε» Η εξομολόγηση για την υγεία της

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου 5/2 η Κατερίνα Βρανά. Η γνωστή stand up comedian μίλησε μεταξύ άλλων για τον εφιάλτη που πέρασε με την υγεία της.

Οι δηλώσεις της Βρανά

«Η δύναμη μου ήταν το χιούμορ μου, ότι δεν με πήρε από κάτω. Και τώρα εκνευρίζομαι και απογοητεύομαι αλλά είναι φυσιολογικό αλλιώς θα ήμουν στο ψυχιατρείο. Τίποτα από αυτά που έπαθα δεν ήταν τελειωτικό. Δεν μου είπαν ποτέ δεν θα ξαναπερπατήσεις, δεν θα ξαναδείς, μου είπαν “πάρ΄το πάνω σου”. Οπότε περιμένουμε να δούμε, πιστεύω μέχρι να πάω 70 θα έχω στρώσει.

Για κάποιο λόγο το κοινό ήταν έτοιμο, φοβόμουν γιατί ήξερα ότι είχαμε ταμπού. Όταν έκανα την πρώτη βραδιά, έγινε χαμός, ήταν ένα πάρτι από κάτω κι εκεί είναι που έχω τεράστια ελπίδα για την Ελλάδα γιατί έχουμε χιούμορ και έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε, πιο αργά από άλλες χώρες.

Αναφορικά με την κριτική που της ασκήθηκε για τη φορά που αυτοχαρακτηρίστηκε ως ανάπηρη είπε χαρακτηριστικά: «Με τις λέξεις θα παίξουμε; Αντί να γκρινιάξεις αν θα το πεις “ανάπηρη” ή “ειδικές ανάγκες” φτιάξε πρόσβαση».

Advertisement