ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατερίνη – Αυτός είναι ο 30χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη

Advertisement

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 30χρονου με καταγωγή από το Ιράκ σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ένα κοριτσάκι που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, δόθηκαν στη η δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.

Την σχετική καταγγελία έκανε η μητέρα της μικρής στην Κατερίνη. Πρόκειται για τον Omar Shaikly του Mohammed και της Bushra. Σύμφωνα με την καταγγελία, η πράξη τελέστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Η ανήλικη κατέθεσε στην Αστυνομία, παρουσία παιδοψυχολόγου, καταγγέλλοντας ότι ο κατηγορούμενος την προσέγγισε σε πλατεία της Κατερίνης, όπου έπαιζε με μία φίλη της, ενώ στη συνέχεια την έπεισε να τον ακολουθήσει σε διαμέρισμα, όπου προέβη στον βιασμό της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος συνελήφθη και κρατείται στις φυλακές, καθώς μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Οι πολίτες που είναι σε θέση να παρέχουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με την υπόθεση καλούνται να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23510-46633 και 23510-46632 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Κατερίνη – Αυτός είναι ο 30χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη - Εικόνα 1 Κατερίνη – Αυτός είναι ο 30χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη - Εικόνα 2 Κατερίνη – Αυτός είναι ο 30χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη - Εικόνα 3

Advertisement