ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατέρρευσε η Έλενα Κρεμλίδου στο Πρωινό: “Ο πατέρας μου ακούει γι’ αυτό πρώτη φορά σήμερα”

Advertisement

Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε στο Πρωινό, σήμερα, Τρίτη και μίλησε για την προσωπική της εμπειρία με τη διαρροή προσωπικών της φωτογραφιών στο διαδίκτυο, πριν από 10 χρόνια, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Έλενα Κρεμλίδου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Όπως υπογράμμισε η influencer «υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες μου που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Τις είχα βγάλει εγώ και τις είχα στείλει σε συντρόφους που είχα εκείνη την περίοδο. Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε. Ο πατέρας μου ακούει γι’ αυτό πρώτη φορά σήμερα» και ξέσπασε σε κλάματα, με τη Φαίη Σκορδά να σπεύδει να της συμπαρασταθεί.

Η πρώτη σκέψη της Έλενας Κρεμλίδου ήταν να αυτοκτονήσει

Σε πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε η Έλενα Κρεμλίδου για το εν λόγω θέμα, υπογράμμισε «και στα τρία βίντεο που κυκλοφορούν λέγοντας ότι είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ. Ακόμη και αν ήμουν εγώ αυτή η κοπέλα, θα έπρεπε να ντρέπομαι εγώ που κάνω κάτι που κάνουν όλοι, που κάνω κάτι προσωπικό και όχι αυτός που το έβγαλε προς τα έξω; Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, το πρώτο που αισθάνθηκα ήταν ντροπή, ένα μούδιασμα, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο».

Πηγή

Advertisement