ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατέρρευσε η Καινούργιου: “Μου γράφουν να πεθάνω και να μην μπορέσω να κάνω ποτέ παιδί”

Advertisement

Σε κλάματα ξέσπασε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της μετά την επίθεση που δέχτηκε χθες στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην επίθεση που έχει αρχίσει να δέχεται από χθες στα social media αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια του Alpha, ξέσπασε και είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ με όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στα social media. Σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία παιδιά…

Μου κάνανε επίθεση ακόμα και επειδή υπάρχω στο ίδιο κανάλι με την Τσιμτσιλή. Ηρεμήστε λίγο, Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος.

Μου κάνατε χθες επίθεση γιατί στήριξα τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα στηρίξω τον Δημήτρη εφόσον είναι ο σύντροφος του θύματος. Και σκέψου – γιατί προφανώς και εγώ έχω δικά μου προβλήματα – δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και τι περνάει σπίτι του και μπορεί να είναι και πολύ πιο σοβαρά, να έχεις τα δικά σου προβλήματα και να δέχεσαι όλη αυτή την επίθεση. Και λέω, “Χριστέ μου, τι γίνεται. Συμβαίνουν χίλια δυο γύρω μου που πρέπει να τα διαχειριστώ και παίζει να πάθω κακό και στη δουλειά μου;” επειδή στήριξα τον συνεργάτη μου που είναι ο σύντροφος του θύματος” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Επειδή είμαι αρκετά ευαίσθητη, χθες στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Δημήτρη και μετά δέχτηκα όλη αυτή την επίθεση” συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπώντας σε κλάματα.

“Βλέπω τέτοιο μίσος ξαφνικά στα social όχι μόνο για μένα, για όλους. Έλεος ρε παιδιά, ξέρετε τι περνάει ο καθένας στο σπίτι του; Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη. Σε εσάς μπορεί να φαίνεται απλό. Δεν είναι. Να ξεσπάσουν στους θύτες, να κατηγορήσουν αυτούς και να αλλάξει όλο το πλαίσιο”

Πηγή

Advertisement