ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατιάνα Μπαλανίκα: Πήρε από το χέρι τον αντικαταστάτη του Νάτση και σείστηκε το θέατρο από τα χειροκροτήματα

Advertisement

Η Κατιάνα Μπαλανίκα σύστησε χθες, Τετάρτη, στο κοινό, τον αντικαταστάτη του Πάνου Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, πριν μερικές μέρες.

Ειδικότερα, χθες, πραγματοποιήθηκε η πρώτη παράσταση για το έργο «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» στο θέατρο ΗΒΗ, μετά την απώλεια του Πάνου Νάτση.

Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του πριν δύο εβδομάδες περίπου, σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, στο Μεταξουργείο, την ώρα που επέστρεφε σπίτι του από το πάρτι γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Οι συνάδερφοί του στην παράσταση, αλλά και ο σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισαν να ανεβάσουν ξανά το έργο με τον αντικαταστάτη του Πάνου Νάτση, τον κολλητό του φίλο, Ευθύμη Γεωργόπουλο.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα σύστησε στο κοινό τον αντικαταστάτη του Πάνου Νάτση

Στη βραδιά φίλων που πραγματοποιήθηκε, προς τιμήν του αδικοχαμένου ηθοποιού, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος ανέβηκε πρώτη φορά στη σκηνή για να παίξει τον ρόλο που έπαιζε ο Πάνος Νάτσης και μετά το πέρας της παράστασης, η Κατιάνα Μπαλανίκα, εμφανώς συγκινημένη, πήρε από τον χέρι τον ηθοποιό και τον πήγε μπροστά και υποκλίθηκαν στο κοινό.

Η συγκίνηση της Κατιάνας Μπαλανίκα στην πρώτη παράσταση χωρίς τον Πάνο Νάτση

Πηγή

Advertisement