ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κλέων Γρηγοριάδης: «Η αποζημίωση του βουλευτή είναι 5.000€ τον μήνα, τόσα έβγαζα την ημέρα»

Advertisement

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Κλέων Γρηγοριάδης, το πρωί της Παρασκευής 11/2.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αποζημιώσεις των βουλευτών, στην απόφαση του να γίνει μέλος της παράταξης του Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και στο κίνημα #metoo και τους συναδέλφους του που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

«Η μετάβαση στην πολιτική από την υποκριτική ήταν δύσκολη γιατί αν έχεις μάθει να παίζεις καλό θέατρο και βρεθείς μέσα στη Βουλή όπου κανείς δεν ξέρει καν τα λόγια του, είναι ανησυχητικό. Ήλθα και θα παρέλθω. Δεν θέλω καμία πολιτική καριέρα, δεν είμαι εδώ για κανένα αξίωμα. Είμαι εδώ για τους ανθρώπους, περιφρονώ βαθιά τα αξιώματα», δήλωσε ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο οποίος είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Γιάνη Βαρουφάκη με το συνδυασμό «Μέρα 25».

Όσον αφορά τους καλλιτέχνες που εκλέγονται στη Βουλή και λέγεται ότι πολλοί το κάνουν καθαρά για οικονομικούς λόγους ο Κλέων Γρηγοριάδης απάντησε:

«Πιστεύω πως υπάρχουν κάποιοι ανάμεσα στους καλλιτέχνες βουλευτές, τόσο ποταποί που είναι εδώ για τα χρήματα. Εγώ είχα την τύχη να γίνω διάσημος από πάρα πολύ νωρίς και να αμείβομαι πλουσιοπάροχα, οπότε δεν είχα ανάγκη να γίνω βουλευτής για τα χρήματα. Η αποζημίωση του βουλευτή είναι 5.000 ευρώ το μήνα, όμως, εγώ έβγαζα περισσότερα, υπήρξε εποχή που έβγαζα τόσα χρήματα την ημέρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Advertisement