ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κόλαση στο Survivor: «Είσαι ψεύτρα πας και γλωσσοφιλιέσαι», πυρ και μανία οι παίκτες με Μυριέλλα – Κατσαούνη

Advertisement

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, στην καλύβα των Διάσημων η Ευρυδίκη και η Αθηνά τάχθηκαν εναντίον της Μυριέλλας για τη σχέση της με τους Μπλε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Οι «Διάσημοι» κατηγόρησαν την Μυριέλλα ότι τους λέει συνεχώς ψέματα, ενώ οι «Μαχητές» κατακεραύνωσαν τον Κατσαούνη που δεν μίλησε για τα όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο.

«Δεν μπορεί πια να παίζει με την νοημοσύνη των συμβίων και των συμπαικτών της την ώρα που εμείς έχουμε και όραση και ακοή και την στοιχειώδη αντίληψη», είπε σε έντονο ύφος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Από τα κορίτσια των «μπλε» ακούστηκαν ατάκες του στυλ «δεν είναι άντρας αυτός» και «δεν φοράει παντελόνια», με αποτέλεσμα να γίνει χαμός, ενώ οι άντρες είπαν πως έχει «τελειώσει γι’ αυτούς» και με αυτό «το μυαλό που έχει δεν αλλάζει».

«Η Μυριέλλα λέει ψέματα, δεν ξέρω για ποιο λόγο είπε πράγματα που δεν είπα, δεν γνωρίζω τι στρατηγικές έχει» είπε ο Κατσαούνης από την πλευρά του.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη από την πλευρά της τόνισε ότι Κατσαούνης και Μυριέλλα βρίσκουν συνεχώς ευκαιρία για να είναι μαζί.

«Η σχέση που έχει ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα είναι αυτή που έχει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα πραγματικά! Βρίσκουν συνεχώς ευκαιρία για να είναι μαζί, συνεχώς να έχουν περισσότερη επαφή και καταλαβαίνει το κοινό τι θέλω να πω… Δεν θέλω να εκφραστώ άλλο για το τι κάνουν! Πάντα βρίσκουν την ευκαιρία να είναι συνεχώς κοντά», ανέφερε η Αθηνά Ευμορφιάδη με τη σειρά της.

Survivor: «Βλέπουμε την Μυριέλλα με τον Κατσαούνη να δίνουν γλωσσόφιλα»

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επανήλθε και απασφάλισε κατά των πολυσυζητημένων παικτών του Survivor. «Πραγματικά θεωρώ αλλοπρόσαλη τη συμπεριφορά του Γιώργου. Τη μια μέρα λέει πριν τους αγώνες, «εγώ με την Μυριέλλα ότι είχα, είχα και τελειώνει και δεν θέλω να μιλάω με την κυρία» και μετά τους βλέπουμε και τους δυο, πριν το συμβούλιο ή πριν τον αγώνα, να δίνουν γλωσσόφιλα».

Πηγή

Advertisement