ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες

Advertisement

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουμε να είμαστε αδύνατοι και γυμνασμένοι, αλλά οι αναρίθμητες δίαιτες που έχουμε δοκιμάσει είναι βασανιστικές και τα αποτελέσματα δεν διαρκούν για μεγάλο διάστημα. Άλλωστε με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής και τις πολλές υποχρεώσεις που έχουμε η γυμναστική είναι το τελευταίο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό. Δείτε παρακάτω 10 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτες και γυμναστική.

1.Μην ξεχνάτε να πίνετε

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 1 Το νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας, αλλά αν το πίνουμε σε σωστές ώρες μπορεί να κάνει θαύματα στον μεταβολισμό μας. Είναι καλύτερο να πίνετε 1-2 ποτήρια νερό μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα σας. Με αυτόν τον τρόπο, ο μεταβολισμός θα ξεκινήσει από την αρχή και το στομάχι σας θα είναι μερικώς γεμάτο και θα φάτε λιγότερο.

2. Δώστε προσοχή στο φαγητό σας

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 2 Μετατρέψτε κάθε γεύμα σε μικρό τελετουργικό. Ετοιμάστε το γεύμα σας, καθίστε στο τραπέζι, μην ασχολείστε με άλλα πράγματα και μην σκέφτεστε τα προβλήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το φαγητό σας και να φάτε λιγότερο.

3. Χρησιμοποιήστε μικρότερα πιάτα και τσοπ στικς

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 3 Χρησιμοποιήστε μικρότερα πιάτα και φάτε μόνο την ποσότητα που μπορούν να χωρέσουν. Επίσης, όταν χρησιμοποιείτε τσοπ στικς, τρώτε πιο αργά και μικρότερες ποσότητες. Αν δυσκολεύεστε με τα τσοπ στικς, χρησιμοποιήστε μικρότερο πιρούνι.

4. Κοιμηθείτε περισσότερο

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 4 Είναι απλό: όταν κοιμάστε, δεν τρώτε. Επίσης, ένας καλός βραδινός ύπνος μπορεί να κάνει θαύματα στον μεταβολισμό σας.

5. Κοιμηθείτε στο κρύο

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 5 Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε το καλοριφέρ ή να ανοίξετε το παράθυρο. Έρευνα από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας αναφέρει ότι ο ύπνος σε θερμοκρασία μικρότερη των 19 βαθμών κελσίου βοηθάει το σώμα να ξεφορτωθεί τις θερμίδες πιο εύκολα.

6. Προσθέστε λιποδιαλύτες

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 6 Δεν χρειάζεται να απαρνηθείτε τα αγαπημένα σας φαγητά απλά να προσθέσετε τρόφιμα, όπως σολομός, αυγά, ελαιόλαδο, ξηρούς καρπούς, καυτερές πιπεριές και πράσινο τσάι. Αυτά τα φαγητά θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας και να κάψετε λίπος.

7. Ξεχάστε τις απαγορεύσεις

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 7 Αν θέλετε να φάτε ένα μπισκότο, φάτε το. Απλά μην φάτε 5, αλλά 1 ή 2 και φάτε τα το πρωί, γιατί μετά θα έχετε την ευκαιρία να κάψετε τις θερμίδες.

8. Πλύντε τα δόντια σας

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 8 Υιοθετήστε την συνήθεια να πλένετε τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα φάτε περισσότερο από όσο χρειάζεται, αφού κανένα φαγητό δεν έχει ωραία γεύση αφότου πλύνουμε τα δόντια μας.

9,Γελάστε!

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 9 Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό International Journal of Obesity, όταν γελάμε έχουμε 20% περισσότερη ενέργεια και γυμνάζουμε τους μυς της κοιλιάς μας.

10. Χρησιμοποιήστε ζεστές κομπρέσες

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 10 Η ζέστη μας κάνει να ιδρώνουμε και κατά συνέπεια να χάνουμε το περιττό λίπος. Χρησιμοποιήστε ζεστές κομπρέσες αν θέλετε να επηρεάσετε το μέγεθος ενός συγκεκριμένου μέρους του σώματός σας. Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς είναι οι κομπρέσες από αλάτι και τζίντζερ. Για να αυξήσετε την επίδρασή τους, χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι.

Advertisement