ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κόνι Μεταξά: «Με κορόιδευαν αλλά όταν έκλεισαν όλα ήμουν η μόνη που είχα δουλειά»

Advertisement

Το τηλεοπτικό δίδυμο του «Mega Star» φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η Κόνι Μεταξά και ο Αντώνης Δημητριάδης μίλησαν για τη συνεργασία τους ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε η κόρη του Λευτέρη Πανταζή για την προσωπική της ζωή και τον Μάριο Καπότση αλλά και τις δουλειές που έκανε και όλοι την κορόιδευαν.

Μιλώντας για τις δουλειές που κάνει πέραν των καλλιτεχνικών η Κόνι Μεταξά είπε: «Μου είπες κάτι για να ξεκινάμε νέα πράγματα και να δοκιμάζουμε. Όταν εγώ έλεγα πριν χρόνια ότι θέλω και να τραγουδώ και να παίζω στο θέατρο και να κάνω τηλεόραση και να κάνω το Instagram, οι περισσότεροι τότε στον χώρο της μουσικής με κορόιδευαν. Τι είναι τραγουδίστρια; Τι είναι ηθοποιός; Τι είναι παρουσιάστρια;» είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Όταν έκλεισαν όλα αυτά, ήμουν η μόνη που είχα δουλειά. Μετά ξεκίνησαν όλοι να θέλουν να κάνουν άλλα πράγματα. Οπότε δεν πρέπει ποτέ να κλείνουμε πόρτες. Ήμουν ευλογημένη που από τον πρώτο καιρό που έγινε αυτό, είχα το πρωινό. Μπορεί να μην ήμουν μπροστά και να ήμουν από πίσω αλλά ναι δεν έχασα την δουλειά μου μέχρι το τέλος. Οπότε δεν ήμουν καθόλου εκτός δουλειάς γιατί είχα τολμήσει να δοκιμάσω καινούρια πράγματα».

Η γνωστή performer μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση: «Στην προσωπική της ζωή όλα βαίνουν ιδανικά καθώς στο πρόσωπο του Μάριου Καπότση έχει βρει το άλλο της μισό και ο οποίος όπως δήλωσε δεν τη ζηλεύει καθόλου».

Πηγή

Advertisement