ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κωνσταντίνα Αδάμου: Στο ΜέΡΑ25 βίωνα μπούλινγκ από «νταήδες», δεν με άφησαν ούτε να ορκιστώ με θρησκευτικό

Advertisement

Η Κωνσταντίνα Αδάμου, ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, κατηγορεί το ΜέΡΑ25 για «bullying, τραμπουκισμούς, mobbing, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έλλειψη σεβασμού».

Μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση, υπογράμμισε πως από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε βουλευτής, βίωσε μια αυταρχική και άκρως αντιδημοκρατική συμπεριφορά, καθώς δεν της επετράπη από την ηγεσία του ΜέΡΑ25 να ορκιστεί στη Βουλή με θρησκευτικό όρκο, αλλά της επέβαλαν τον πολιτικό όρκο, καταπατώντας το ανθρώπινο δικαίωμα της ανεξιθρησκείας.

Η Κωνσταντίνα Αδάμου βίωσε άσχημες συμπεριφορές στο ΜέΡΑ25

Παράλληλα, η Κωνσταντίνα Αδάμου επεσήμανε πως ενώ ήταν έγκυος, η ηγεσία και στελέχη του κόμματος της ασκούσαν bullying, τραμπουκισμούς και mobbing και ενώ είχε ενημερώσει για την κατάσταση αυτή το γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο χαρακτήρισε άνθρωπο δίχως ενσυναίσθηση, καθώς έδειξε ελάχιστο ενδιαφέρον και πολλές φορές «σιγοντάριζε» τους νταήδες του κόμματος, δεν υπερασπίστηκε μια εγκυμονούσα, αλλά την άφησε στο έλεός τους.

Σχετικά με τους λόγους της ανεξαρτητοποίησης της, η βουλευτής σημείωσε πως στελέχη του κόμματος υπονόμευαν και εμπόδιζαν το κοινοβουλευτικό της έργο, με σκοπό να τη μειώσουν και να τη βλάψουν πολιτικά.

Ερωτηθείσα για το πολιτικό της μέλλον, η Κωνσταντίνα Αδάμου απάντησε ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με την πολιτική, ενώ δεν απέκλεισε τη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής και αναφέρθηκε με καλά λόγια στο Νίκο Ανδρουλάκη.

Πηγή

Advertisement