ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κωνσταντίνα Κούνεβα: «Δεν έχω μάθει να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Όταν έμαθα για την Ιωάννα πόνεσα»

Advertisement

Η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ξύπνησε οδυνηρές μνήμες και στην Κωνσταντίνα Κούνεβα που είχε ανάλογο περιστατικό το 2008.

Η επίθεση δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς η ίδια ακόμη και σήμερα προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της. Οι μνήμες ξύπνησαν επίσης και για ένα άλλο παρόμοιο παρελθόν που σόκαρε επίσης της ελληνική κοινωνία.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega όπου μέσα σε όλα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου είχε πρόβλημα στην καρδιά. Τότε είχε ξεκινήσει η κρίση στη Βουλγαρία και ήρθα στην Ελλάδα. Το 2003 άρχισα να δουλεύω σε συνεργείο καθαρισμού.

Όταν ξεκίνησαν οι περικοπές αρχίσαμε να οργανωνόμαστε, κα έτσι έγινε γνωστό ότι είμαι στο σωματείο καθαριστριών και ξεκίνησαν να με απειλούν. Έστειλαν στο σπίτι εξώδικα και έκαναν σκηνικά στη μητέρα μου και το γιο μου», εξήγησε η ίδια.

«Πρέπει να ήταν μετά τις δώδεκα το βράδυ η επίθεση. Νόμιζα έτσι όπως είδα το δράστη ότι πονούσε το στομάχι του και σκέφτηκα να τον ρωτήσω τι έχει, αν θέλει βοήθεια. Εκείνος τότε σηκώθηκε και μου έριξε πάνω μου το βιτριόλι.

Κωνσταντίνα Κούνεβα: Έτρεχα πίσω του και τον ρωτούσα γιατί μου το έκανε

Έμεινα άφωνη. Άνοιξα το στόμα μου από το ξάφνιασμα και έτσι μπήκε οξύ. Έτρεχα πίσω και τον ρωτούσα γιατί μου το έκανε αυτό. Ήθελα να γυρίσει να τον δω, αλλά δε γύρισε, ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε», περιέγραψε σχετικά με την επίθεση η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

«Όταν έμαθα για την Ιωάννα πόνεσα πάρα πολύ, χρειάστηκε χρόνος για να έρθω σε επαφή μαζί της, γιατί ήταν πολύ οδυνηρό. Πρώτα ήρθα σε επικοινωνία με τους γονείς της και μετά με την ίδια. Την έβλεπα φοβισμένη, και προσπάθησα να την κάνω να με εμπιστευτεί.

Τώρα είναι πολύ πιο εύκολη η επικοινωνία μεταξύ μας. Ούτε εγώ έχω μάθει να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Θα πάρει χρόνο. Έχω κάνει πάνω από 40 χειρουργεία. Έχω μάθε να ζω με τις δυσκολίες. Δε με ενοχλεί», είπε η κ. Κούνεβα για την επικοινωνία της με την Ιωάννα.

«Θα έρθουν καλύτερες στιγμές, θα κάνουμε τα οράματά μας πραγματικότητα και θα συνεχίσουμε τη ζωή μας περίπου όπως παλιά», ήταν το μήνυμα αισιοδοξίας που έστειλε για το μέλλον».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Κούνεβα

Πηγή

Advertisement