ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους

Advertisement

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωινού.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη έριξαν τίτλους τέλους

Όπως υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας, επικαλούμενος τις πηγές του «αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι. Είναι ρεπορτάζ, αλλά μετά από έναν μήνα ξαναφουντώνει ο έρωτας. Το ξέρουμε εμείς αυτό;» και πρόσθεσε «δεν νομίζω να έχουν πέσει και στα πατώματα».

Η τελευταία κοινή φωτογραφία των Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Μαρίας Σάκκαρη

Η τελευταία κοινή φωτογραφία που δημοσίευσαν ο γιος του πρωθυπουργού και η διεθνής τενίστρια, πριν τραβήξουν χωριστούς δρόμους, δημοσιεύτηκε στα social media στα τέλη Νοεμβρίου.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους - Εικόνα 1

Όπως είχε δηλώσει η Μαρία Σάκκαρη, σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κωνσταντίνο. Η στήριξή του στο απαιτητικό ταξίδι στο Roland Garros ήταν κάτι παραπάνω από έμπρακτη. Παίζει πολύ ωραίο τένις, έπαιξε και μέσα σε γήπεδο του Roland Garros. Έχει πολύ καλό σερβίς, έχει τύχει να παίξουμε και μαζί και είμαι σίγουρη ότι θα ξανά παίξουμε στο μέλλον».

Πηγή

Advertisement