ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι πιο κοντές σταρ του Χόλιγουντ [photos]

Advertisement

Τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια και αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα οι διάσημες που έχουν ύψος 1.20 με τα χέρια στην ανάταση! Ρίξε μια ματιά στις σταρ εκείνες που μπορεί να μην είναι το πρώτο μπόι, αλλά κατάφεραν να ξετρελάνουν το Χόλυγουντ.

Η Χίλαρι Νταφ έχει ύψος 1.60 και πάλι όμως αυτό δεν την εμπόδισε να εντυπωσιάσει στα πλαίσια του «τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια».

Οι πιο κοντές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα 1

1, 57 η κολομπιάνα σταρ Σακίρα η οποία στα 38 της χρόνια μετρά μια γεμάτη καριέρα, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον σύντροφό της Τζέραρντ Πικέ και τους δυο γιους τους.

Οι πιο κοντές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα 2

Η Κάιλι Μινόγκ με το μόλις 1.52 ύψος της φαίνεται να μην χάνει τίποτα από τα λιγοστά αυτά εκατοστά. Τραγουδάει, χορεύει, κάνει σόου και εντυπωσιάζει ενώ για τις κοσμικές και μη εμφανίσεις της τα ψηλά τακούνια είναι με το μέρος της και όταν τα φοράει «στέκεται στο ύψος της»!

Οι πιο κοντές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα 3

Η Σάλμα Χάγιεκ μπορεί να έχει ύψος 1.56 αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχει και κόμπλεξ με το ύψος της.

Οι πιο κοντές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα 4

Η Εύα Λονγκόρια ξέρει πολύ καλά πώς να αναδείξει το μόλις 1.57 ύψος της! Τα μάξι φορέματα είναι οι καλύτερες επιλογές και για εσένα αν δεν είσαι και το πρώτο μπόι μιας και δημιουργούν την ψευδαίσθηση, ότι έχεις τρία μέτρα πόδι! Κάν’το όπως η Εύα που δεν τα βγάζει από επάνω της, αν θέλεις να κερδίσεις πόντους στιλ και ύψους και πες ναι στα μάξι φορέματα!

Οι πιο κοντές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα 5

Η Ίσλα Φίσερ μπορεί να έχει ύψος μόλις 1.57 όμως με το σωστό τακουνάκι δείχνει ντερέκι! Το ύψος της καθόλου δεν την εμπόδισε να κατακτήσει το Χόλυγουντ και να δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν!

Οι πιο κοντές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα 6

1,52 έχει ύψος η Άνα Κέντρικ που συνεχίζει να χαράζει την καριέρα της με ολοένα και περισσότερες επιτυχίες.

Οι πιο κοντές σταρ του Χόλιγουντ [photos] - Εικόνα 7

Πηγή: womenonly.gr

 

Advertisement