ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κορίτσι από την Ινδία δημιούργησε εσώρουχο κατά των βιασμών με κάμερα

Advertisement

Η Σινού Κουμάρι από την Ινδία ισχυρίζεται ότι δημιούργησε ένα εσώρουχο κατά των βiασμών, το οποίο έχει κλειδαριά, ένα GPS που ειδοποιεί την αστυνομία και κάμερα για να καταγράφει το πρόσωπο του δράστη.

Η γυναίκα χρειάστηκε λιγότερο από 50 δολάρια για να φτιάξει αυτό το ροζ εσώρουχο. Επίσης, το ροζ εσώρουχο που η κοπέλα ελπίζει να κυκλοφορήσει στην αγορά, είναι αλεξίσφαιρο και δεν μπορεί να κοπεί με μαχαίρι.

Η σeξουαλική κακοποίηση, οι βiασμοί και οι παρενοχλήσεις παιδιών είναι συνηθισμένες στην Ινδία. Πολύ συχνά οι γυναίκες δέχονται επιθέσεις στον δρόμο, ώστε να τις βιντεοσκοπήσουν την ώρα της σeξουαλικής πράξης και να πουλήσουν τα βίντεο ως ποpνογραφικό υλικό.

Η Σινού λιγότερο από 50 δολάρια για να φτιάξει αυτό το ροζ εσώρουχο.

Κορίτσι από την Ινδία δημιούργησε εσώρουχο κατά των βιασμών με κάμερα - Εικόνα 1

 

Αν μια γυναίκα δεχτεί επίθεση, μπορεί να πατήσει ένα κουμπί στο εσώρουχο, το οποίο θα καλέσει έναν εγκατεστημένο αριθμό. Κορίτσι από την Ινδία δημιούργησε εσώρουχο κατά των βιασμών με κάμερα - Εικόνα 2

“Έχω βάλει μια έξυπνη κλειδαριά που δεν ανοίγει αν δεν βάλεις τον κωδικό. Επίσης, έχω εγκαταστήσει μια συσκευή με GPS που καλεί την αστυνομία. Όταν κάποιος προσπαθήσει να επιτεθεί σε μια γυναίκα, η συσκευή στέλνει σήματα στους συγγενείς της και την αστυνομία”, ανέφερε η Κουμάρι.

“Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να φοράνε αυτό το εσώρουχο συνέχεια, αλλά όταν ταξιδεύουν μόνες ή όταν επισκέπτονται ένα μέρος που θεωρούν επικίνδυνο.”

Κορίτσι από την Ινδία δημιούργησε εσώρουχο κατά των βιασμών με κάμερα - Εικόνα 3

Το πρωτότυπο εσώρουχο έχει σταλεί στο Εθνικό Κέντρο Καινοτομιών στην Ινδία για να πατενταριστεί.

[dailymail]

 

Advertisement