ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δεν κρύβεται πλέον: Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη της «Φάρμας» και το “φωνάζει” δημόσια

Advertisement

Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να έχει αποχωρήσει από τη Φάρμα, όμως ο Γρηγόρης της είναι μέσα και το στηρίζει όσο περισσότερο μπορεί.

H Αγγελική Ηλιάδη ήταν ένα από τα πρόσωπα που μπήκαν στον φετινό κύκλο της «Φάρμας» και απασχόλησαν ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό. Το φλερτ ανάμεσα σε εκείνη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη μέσα στο ριάλιτι έγινε από αγαπημένα θέματα των εκπομπών, των sites και του Twitter.

Ωστόσο η τραγουδίστρια αποχώρησε εκτάκτως από το ριάλιτι του ANT1, όταν ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του θανάτου του πατέρα της.

Όλο αυτό το διάστημα, πάντως η Ηλιάδη δεν έχει μιλήσει ανοιχτά, ούτε για την απώλεια του πατέρα της, αλλά ούτε και για το φλερτ που έζησε στη Φάρμα με τον 35χρονο Personal Trainer.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης παραμένει στη Φάρμα, όπου πρόσφατα είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του για τον οποίο βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Χθες μάλιστα είχε την ονομαστική του εορτή και η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram προκειμένου να του ευχηθεί.

Με ένα στιγμιότυπο από την αγκαλιά του Γρηγόρη Αναστασιάδη, η Αγγελική Ηλιάδη θέλησε να ευχηθεί χθες στον 35χρονο για την γιορτή του, εκφράζοντας ανοιχτά πλέον τον έρωτά της. «Happy name day my love», έγραψε αποκαλώντας τον έτσι «αγάπη μου» για πρώτη φορά στα social media.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Αγγελική Ηλιάδη στα stories της

Δεν κρύβεται πλέον: Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη της «Φάρμας» και το “φωνάζει” δημόσια - Εικόνα 1

Πηγή

Advertisement