ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ξανθιά και εντελώς διαφορετική μετά τις πλαστικές η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα

Advertisement

Η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” συνάντησε την Καλομοίρα στα backstage και στις πρόβες του “MadWalk 2022”.

Ξανθιά και εντελώς διαφορετική η Καλομοίρα άφησε τους πάντες άφωνους με την νέα όμορφη εικόνα της.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως θα ήθελε να πάει ξανά στη Eurovision, ενώ δήλωσε πως της έλειψε η Ελλάδα.

Άλλος άνθρωπος μετά τις πλαστικές: Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν αναγνωρίζεται - Εικόνα 1 Άλλος άνθρωπος μετά τις πλαστικές: Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν αναγνωρίζεται - Εικόνα 2 Άλλος άνθρωπος μετά τις πλαστικές: Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν αναγνωρίζεται - Εικόνα 3 Άλλος άνθρωπος μετά τις πλαστικές: Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν αναγνωρίζεται - Εικόνα 4

Άλλος άνθρωπος μετά τις πλαστικές: Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν αναγνωρίζεται - Εικόνα 5

Όσα είπε η Καλομοίρα

«Θα είναι έκπληξη η εμφάνισή μου στο MadWalk, θα δείτε μια άλλη Καλομοίρα. Δεν έχω άγχος, αλλά έχω άγχος που δεν έχω άγχος. Η Ελλάδα μου είχε λείψει πολύ, κάθε φορά που βρίσκω τον χρόνο παίρνω το αεροπλάνο και έρχομαι. Νιώθω ότι είναι το σπίτι μου και εδώ.

Δεν έχουν έρθει να με δουν τα παιδιά μου να τραγουδήσω, γιατί θέλω η στιγμή να είναι η σωστή, να είναι μεγάλο πράγμα και τώρα είχαν σχολείο και δεν μπορούσα να τα βγάλω. Στον γιο μου αρέσει πολύ το πιάνο και τρελαίνομαι γι’ αυτό αλλά προσπαθώ να μην του το δείξω», είπε η Καλομοίρα.

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στη Eurovision λέγοντας: «Ναι θα πήγαινα ξανά γιατί θέλω τα παιδιά μου να με δουν πάνω σε αυτή τη σκηνή μια μέρα, αλλά αν είναι να συμβεί».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή

Advertisement