ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ξέσπασε ο γιος του Στέλιου Ρόκκου: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με την Ιωάννα Τούνη. Πολύ υποκρισία»

Advertisement

O γιος του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρης Ρόκκος έριξε τα πυρά του στην Ιωάννα Τούνη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, η οποία έκανε πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη.

Αρχικά, ο μουσικός αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον πατέρα του, Στέλιο Ρόκκο, υπογραμμίζοντας «καλλιτέχνες σαν τον πατέρα μου, τους βλέπω σαν brand. Δεν υπάρχει συγγένεια πάνω στο πατάρι», ενώ ερωτηθείς για το αν υπάρχουν τσακωμοί, απάντησε «θα ήμουν ψεύτης αν σου πω ότι δεν έχω τσακωθεί πολύ με τον πατέρα μου. Για μια δική μου χαζομάρα, τα ακούω επί δέκα από τον πατέρα μου».

Σχετικά με την σύζυγο του πατέρα του, επεσήμανε «για την τωρινή σύζυγο του πατέρα μου, πεθαίνω, σβήνω, είναι η Λελέ μου».

Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου εξαπολύει επίθεση στην Ιωάννα Τούνη

Τέλος, ο Δημήτρης Ρόκκος δεν παρέλειψε να κατακεραυνώσει την Ιωάννα Τούνη, σημειώνοντας «με τέτοιους ανθρώπους που κάνουν αυτά, δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που έχουν μια δύναμη και την χρησιμοποιούν στους ανθρώπους του μεροκάματου… Σε πιάνει ο πόνος μετά για το τι συμβαίνει στη χώρα… έλα.. είναι υποκρισία και μάλιστα πολύ».

Πηγή

Advertisement