ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ξέσπασμα Μουτσινά: «Μου στέλνουν αισχρά σχόλια για τις προτιμήσεις μου. Θέλω να μεταναστεύσω»

Advertisement

Ο Νίκος Μουτσινάς με αφορμή τα αισχρά μηνύματα που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοποθετήθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή του.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανήρτησε χθες στην προσωπική του σελίδα στο Instagram τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε από έναν χρήστη, λόγω του ότι ο παρουσιαστής υπερασπίστηκε τον μαθητή που φορούσε φούστα στο Ίλιον.

Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση του παρουσιαστή για τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε

Ο παρουσιαστής σήμερα, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» για το συγκεκριμένο περιστατικό, αναφέροντας: «Τα νέα είναι ωραία, οι δηλώσεις που έχουν γίνει είναι εξαιρετικές. Σήμερα ξύπνησα καταπληκτικά και είπα “σε τι χώρα ζούμε υπέροχη;”. Έτσι μου έρχεται να μεταναστεύσω για να έρθω ξανά και να πω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Σκέφτομαι αν θα πω αυτό που θέλω τώρα ή μετά. Θα το πω τώρα, δεν… μαμιέται!

Ανέβασα ένα στόρι γιατί κάποιος κύριος κάπως εκνευρίστηκε, με πάρα πολύ ωραία ελληνικά μου μίλησε. Φάνηκε η παιδεία, η οργή που έχει μέσα του. Κατά καιρούς μου στέλνουν πολύ χαριτωμένα λογάκια για τη σεξουαλική μου επιλογή, αλλά δεν με νοιάζει, να! Το ανέβασα μόνο για να καταλάβουμε τι γίνεται και ότι όντως υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου, γιατί όντως ήταν ένα μήνυμα.

Το ανέβασα για να καταλάβουμε τι παίζει εκεί έξω και λίγο πώς μπορεί το πράγμα να προχωρήσει γιατί κι αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν ευθύνεται. Γιατί μεγάλωσε σε συγκεκριμένη οικογένεια που ανήκει σε μια συγκεκριμένη κοινωνία. Είχε το δικό του το θέμα. Να καταλάβουμε πώς ο ίδιος σε έναν περιορισμό ζει και πόσο είναι στενό όλο το σύστημά του που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν τρέχει και κάστανο.

Επίσης, το πάρα πολύ πετυχημένο ότι “δεν γίνεται να έχετε μόνο εσείς, δηλωμένες που…ες, να έχετε μόνο δικαιώματα”. Οπότε είπα, τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες; Κάπως λίγο το σκέφτηκα και τα έβαλα κάτω και δεν έχουμε κανένα. Δεν θα ήθελα κάπως να περνάει αυτό. Δεν γίνονται γάμοι, να γίνουν σύμφωνα, αρρωσταίνει ο ένας και δεν μπορεί ο άλλος που είναι σύντροφος να πάει στο νοσοκομείο για να μπορέσει να τον τρέξει.

Ποια είναι τα δικαιώματα; Φαντάζομαι ότι αναφερόταν στο δικαίωμα να αναπνέουμε. Σημαντικό και το σέβομαι! Θα θέλαμε και δυο τρία παραπάνω. Ταράχτηκα ιδιαίτερα όταν είπε ότι ήθελε να δείρει και τους γονείς του παιδιού. Προφανώς, να γυρίσει σπίτι, να δείρει τους γονείς του που δεν τον έκαναν ανοιχτόμυαλο για να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος και ήρεμα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του παρουσιαστή:

Πηγή

Advertisement