ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Λάουρα Νάργες για Σαντικάι: «Είναι ο άντρας της ζωής μου, έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου»

Advertisement

Έτοιμη για γάμο δήλωσε πως είναι η Λάουρα Νάργες.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Χρήστο Σαντικάι.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ήδη έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να παντρευτούν κι έχουν ορίσει μάλιστα και την ημερομηνία.

«Με τον Χρήστο Σαντικάι δεν υπήρχε επίσημο ραντεβού κατά τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Μετά από έναν μήνα με έβγαλε κι επίσημα. Ήμασταν μια παρέα, περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί και μέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως αυτό το love story. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να χαλάσει η φιλία μας, αλλά ούτε κι η παρέα. Μέχρι να το δούμε μεταξύ μας, το κρατήσαμε μία εβδομάδα κρυφό και μετά βλέπαμε τα παιδιά να χοροπηδάνε από την χαρά τους, επειδή τα βρήκαμε», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chn5prjlli21-st)
Έπειτα, συμπλήρωσε: «Το πρώτο φιλί ήρθε μετά από μία έξοδο σε κλαμ και μετά το fast food που φάγαμε στις έξι το πρωί. Ψήναμε στο σπίτι μου και ξαφνικά εγώ με τον Χρήστο, χωρίς να μιλάμε, καταλήξαμε με μία σακούλα πατατάκια να τη βουτάμε στο τζατζίκι».

Όσο για τον γάμο τους, όπως αποκάλυψε, τα έχουν ήδη σκεφτεί όλα. «Ο Χρήστος μου είπε: “Το ξέρεις ότι θα παντρευτούμε ε;”. Και του απάντησα αμέσως, ναι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή, το ξέρουμε και το έχουμε συζητήσει. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, αλλά όχι χρονιά. Πρόταση δεν έχει γίνει, αλλά ξέρω ότι ετοιμάζει κάτι. Είναι ο άντρας της ζωής μου και απ’ αυτό που βλέπω, κι εγώ είμαι η γυναίκα της ζωής του. Θέλουμε πολλά παιδιά».

Πηγή

Advertisement